Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

koukám kolik je tady netovejch hrdinů kteří se klidně vzdají auta, telefonů, fotáků dovolených kdekoliv, budou topit koňským trusem a  pěstovat biopotraviny na své zahrádce na balkoně v paneláku.jo a na balkoně mají solární panely...vy hrdinové kdo z vás je ochoten se nechat zabít ve jménu nějakých přihlouplých sankcí které nemají žádné opodstatnění a ve jménu pravdy a lásky kterou šíří usa a v podstatě již komunistická eu?povídejte gerojové...kolik z vás je ochotno zemřít,;-D

0 0
možnosti
Foto

To hlavní z blogu je (volně) ..... co je nám již čtvrtstoletí snášeti.....!!  Řekl bych , že to je ono jádro pudla, co spojuje všechny ty blogery horujících pro ruské separatisty a nadávající na EU , USA.  Vědomí nebo /možná/  nevědomí milovníci starých časů VS a rudých knížek . Touží po renezanci CCCP pod jakýmkoliv jménem a co Vovka praví, evangelium jest. Snad nejsem paranoidní - už si i myslím , že někteří jsou placená pátá kolona. Některé názory jsou totiž tak stupidní , že nejdou ani vymyslet - to se musí opsat z nějakého ruského manuálu.;-(

17 2
možnosti

A co když je to všechno úplně jinak a Vy se jenom normálně mýlíte? Co když mnozí jenom střízlivě, pragmaticky a nezaujatě, s nadhledem hodnotí činy velmocí, které nás vlastně ovládají, chceme či nechceme? Rusko se na  Americký kontinent necpe, ale USA se cpe všude na světě. Už i k tomu Rusku a co když se snaží o stejný scénář jako na Ukrajině i v RF? Co když se snaží USA o smazání rovnováhy sil (já si myslím, že ano) a tím narušení toho relativního míru na světě?

Píšete "stupidní" názory. Inu, vskutku je někteří mají, a při vší úctě k Vašim šedinám, ten o placené páté koloně je jeden z nich. Myslím si.

9 13
možnosti
Foto

Další rudoprávník, majitel té jediné správné pravdy. Vy se snad množíte dělením. Normálně to tak rychle nejde.

15 2
možnosti

J60a50r26a 62R45a33n31k

13. 9. 2014 9:11

Jako lackovci:-)R^

3 0
možnosti
Foto

Agrese na Ukrajině, kterou zorganizovala EU a NATO, musí být Českou republikou bojkotována. Musíme tlačit na politickou reprezentaci aby se nebála a jasně a otevřeně kritizovala darebácké pustupy EU. Politici musí říkat to, co si opravdu myslí, bez ohledu na lži v médiích. Pak se rozumní lidé sjednotí a roznesou propagandistické živnostníky na kopytech.

7 19
možnosti

Ruská agrese na Ukrajině, kterou zorganizovala EU a NATO? Tak to je  hodně odvážný pohled.8-o

11 2
možnosti

J48a58r80a 93R31a84n89k

12. 9. 2014 23:34

Soudruhu, my jsme z obliga, sve stiznosti a prani zasilejte do Kremlu:-/Rv

14 4
možnosti

Dovolil bych si vám osvěžit paměť: nezačalo to až sestřelením letadla  ... a nesnažte se nás, ani sám sebe přesvědčit, že se Rusko obejde bez peněz za ropu a plyn

13 3
možnosti

V podstatě dokazujete, že závislost na ruském plynu a ropě je pro každý stát krajně nebezpečná. Rusko si s plněním smluv na dodávky podle vás asi hlavu lámat nebude.

9 0
možnosti

Jako bych četl novinové články před 2.světovou válkou. Nevadí, že si Německo zabralo Sudety a Rakousko bylo vlastně jejich... válku nechceme. Jen agresor se nespokojí a když zabírá okolní státy nebo jejich část tak snadno, dostane chuť na větší sousto.

18 3
možnosti
Foto

Vy jste nějaké čláinky četl?

2 4
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 978x
Cestu bytí vnímám jako člověk, který trpělivým sbíráním kamínků postupně skládá obraz mozaiky života ve všech jeho souvislostech. Mým životním mottem je „Žij a nechej žít.“ Krédem jsou pak pro mne stromy, které jsou nám všem ostatním živočichům nezištnými dárci životadárného kyslíku. Myslím, že se nám lidem z vyspělé části světa vytrácí ze života a mezilidských vztahů skromnost a pokora, kterou pak najednou zničehonic nalézáme ve chvílích, kdy je však už příliš pozdě cokoli vrátit zpátky.

Seznam rubrik