Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Jsem zklamán,čekal jsem historickou exkursi. Ta by mne potěšila,tahle úvaha ne.

0 0
možnosti
LJ

Občanská válka je více vyvolána vnitřní nespokojeností než zásahy z venku. Vnější vměšování je až druhotné. To vnější vměšování by se snad rozhodným NE mohlo omezit. Odstranit tu nespokojenost obyvatel Ukrajiny se současným stavem jejich země však není snadné.

2 0
možnosti

Zato apeasment, ten zaručil Evropě mír na věčnost

1 0
možnosti
Foto

Nic nevznikne jen tak samo od sebe a i válka bude teprve, až se bude mocným, kterým dnes patří zeměkoule, hodit do krámu. Nastane to, až vývoj techniky odstraní potřebu lidské pracovní síly a oni se budou chtít většiny zbytečného lidstva zbavit.

1 0
možnosti
PR

Podil ruska na svetovem hdp je3,4 procenta a vy pisete o mocne zemi:-)bangladez s rezatymi jadernymi raketami.jen podle severokorejcu vyvolavaj trapny rozruch a polorozpadla ukrajina je vse na co si mohou troufnout

0 1
možnosti
Foto

tohle je hodně velká hloupost.

0 0
možnosti
Foto

Své rozhodné NE jste řekl... a co se tím reálně změnilo?

3 0
možnosti
IR

I29v56a78n 64R19a36č33e94k

10. 5. 2014 11:00

..to "rozhodné NE", mě taky dostalo:-)

1 0
možnosti
LC

L95u94k96a69s 21C64o12d52r

10. 5. 2014 10:24

Ciste ze zvedavosti - kolik za takovyhle clanky plati? Dava se pausal za text, nebo je to podle poctu znaku? A penize chodi v eurech nebo rublech? Zajimalo by me, jestli z toho muze byt rozumna brigada.

3 4
možnosti
MS

Ten titulek se spojkou "anebo" nedává moc smyslu.

2 0
možnosti
JD

než nějaký konflikt s ruskem ... to dřív bude v evropě nábožensko-občanská válka ... a v západní evropě stačí už jen kapka ..

5 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 978x
Cestu bytí vnímám jako člověk, který trpělivým sbíráním kamínků postupně skládá obraz mozaiky života ve všech jeho souvislostech. Mým životním mottem je „Žij a nechej žít.“ Krédem jsou pak pro mne stromy, které jsou nám všem ostatním živočichům nezištnými dárci životadárného kyslíku. Myslím, že se nám lidem z vyspělé části světa vytrácí ze života a mezilidských vztahů skromnost a pokora, kterou pak najednou zničehonic nalézáme ve chvílích, kdy je však už příliš pozdě cokoli vrátit zpátky.

Seznam rubrik