Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-D jak vidím, problém se zpracováním Zemanova vítězství je mezi jeho příznivci na blogu rozšířený docela hodně.

0 0
možnosti
JK

J59a69n 43K25o51l45i86á31š

28. 1. 2018 23:08

" Bezprávní stát, churavějící systém, morální úpadek, špatně vedená ekonomika..." - rád bych nesměle podotkl, že jedním z viníků docela dobře popsané reality je právě dlouholetý ministerský předseda a vůdce klíčové levicové strany, blízký přítel Václava Klause a sponzorský adresát kmotrů Hrdličky a jiných estébáků Miloš Zeman.

5 1
možnosti
AR

U nás je bezprávní stát atd. atd, ?RvRv

2 0
možnosti
Foto

Je-li pravda, že Fero Fenič a paní Drahošová navrhovali (byť i jen s humornou nadsázkou a pro pobavení publika), že by při debatě měli kandidáti stát, tak potěšpánbů. Je-li to pomluva, tak se upřímně kaju.

1 2
možnosti
LB

To byla pouhá reminiscence na duel z prezidentské kampaně na ČT, kdy oba kandidáti stáli celých 90 minut, tedy i tehdy pětasedmdesátiletý Karel Schwarzenberg.

I tenkrát byl věk a zdravotní stav kandidátů předmětem útoků, ovšem ze strany příznivců Miloše Zemana.

5 0
možnosti
Foto

Už jsem četl celkem dost zdůvodnění, ale zatím jste na špici.

2 1
možnosti
Foto

citace z článku..." se snížil k dětinskému posměšku vůči !vážně nemocnému člověku!.... cituji Vás s dovolením...a nevěřím8-o. teda tohle? K Vážně Nemocnému Člověku...Vy jste neslyšel konzílium? Vy jste neslyšel: jsem mladý a zdravý? Vy tu odporně a hystericky šíříte ...strpení prosimvás, nezlobte se , já jen nakouknu do blogu na Vaše slova... joR^ pamflety? zase kouknu ... jako hyena?:))) odporná? Vy tu šíříte plky...počkejte zas:)))jo... Vy se zaprodaně dopuštíte amorálních výlevů? ježišmarja, to je náročný...a Vy teda nesmírně srandovní... to se Vám fakt povedloR^;-D

10 3
možnosti
Foto

tedy já nějak nevim... ale jestli se panu autorovi bude líbit, že mu mínusujete jeho vlastní slova, chlapci, já bych to uvážila:)))

0 0
možnosti
Foto

Vynikající zhodnocení. Ano - média, a jejich uměle vypěstovaný toporný klon sprosťáků a darebáků díky mobilizaci voličů zbankrotoval a volby prohrál. Chvála na nebesích, je to na dalších 5 let vysvobození ze spárů propagandy, ho-sa-na ! a famózní vizitka pro Českou republiku.Skvěle popsáno, karma.

4 3
možnosti
Foto

jo... tímhle hezkým rázným a neochvějně pevným stylem nám říkávali docela podobně nějaké věci u nás na totálním západě u pomníku padlého rudoarmějce... při výročíchR^:-) jste fajn, dobré, doba pro realizaci Vaší kariéry není daleko:) karma jako urna.

10 1
možnosti
OZ

Naprosto neuvěřitelné ta paní napsala "2 701 206 voličů tyto základní lidské vlastnosti úplně ztratilo, lež považují za pravdu a sami sebe dokonce za LEPŠÍ LIDI".

Tak přesně tyhle šílenosti naprosto a bohužel asi i nadlouho rozpoltily tuhle zemiRv hnus....

2 0
možnosti
VR

Někdo vidí "Bezprávní stát, churavějící systém, morální úpadek obyvatel, špatně vedená ekonomika a všeobecná drahota".

Já vidím zemi, která se nikdy neměla tak dobře jako dnes, nikdy za tisíc let své existence, ovšem lidi jako vy, to mohou bohužel velmi rychle změnit a mění, viz vaše volbaRv

7 4
možnosti