Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Zeman se dostatečně znemožňuje sám. A komu stojí v cestě? Řekl bych, že důstojnosti a prosperitě České republiky.

1 1
možnosti
JR

J61a97r76a 42R89a79n38k

9. 11. 2014 20:45

Co rikaji politici, pouze ukazuje, ze nekteri tam nepatri, co rika prezident.....TUPLOVANE, ukazuje to celemu svetu, jak kulturni narod jsme.....

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2324457/Drunk-Czech-president-Milos-Zeman-hardly-stand-ceremonial-occasion.html

1 2
možnosti
JR

J77a97r12a 70R86a77n61k

9. 11. 2014 21:00

Pane Chrastku, to je pouze mala cast toho, co ve svete proletelo, neverite?

0 1
možnosti
MR

M28i90l73a52n 35R59a19d63e12k

9. 11. 2014 18:42

proc by to mel nekdo delat? Zeman snad nekdo nuti byt sprostym nebo si udelat virozu a jit pak ke korunovacnim klenotum? Teda, pred ceremonii u klenotu byl na ruskem velvyslanectvi, takze mozna tam mu ji naockovali schvalne, on nechtel ;-D

2 2
možnosti
Foto

Nehledejte omluvy, ptejte se po vině a vinících.

5 3
možnosti
MP

Ku.va, ho.np, pr.el, že kníže mluví tak slušně, to je správný vzor pro děti.!!!

5 6
možnosti
RC

knize nevisi skoro v kazde tride

5 4
možnosti
Foto

Protektorání předeseda vlády Beran se  snažil  také urovnat vztahy s nacistickým Německem  v pragmatismu jemu vlastním. Pokud se týká Číny, tak každý zahraniční politik, naposledy  Merklová neopomene zdůraznit dodržování lidských práv. Žádný politk nevyustoupí v televizi v Číně s krtečkem a žádný politik se takovým způsobem jako Zeman se nesanžil Číně našroubovat do zadku. To, co pronesl je mezinárodní ostuda. Komu ta návštěva pomohla ? Skupinám PPF a J a T.  Zejména Patriku Takáčovy, který  investuje do energitky a snaží se do naší země čínskou firmuCEFC o které je velmi málo známo a s její pomocí se snaží ovládnout energetiku u nás.  Zatím  se jeho skupimě říká malý ČEZ a teď se snaží s pomocí této skupiny ovládnout PKN Orlen, což je petrochemie. Takže takhle nám prospěla návštěva Číny.

6 4
možnosti
Foto

Omlouvám se za překlepy. Jdu si vyčistit brýle ;-D

2 2
možnosti
Foto

Zemana nikdo nedehonestuje. Ani nemusí. Zeman je v této oblasti naprosto soběstačný.

8 6
možnosti
Foto

Zas se vytahujou virozy i lońskej puč nepuč. Taky to konvenuje s ,,dohady“ o navýšením číchsi platů. ,,Spravedlivá“ opozice dští oheň a síru. Prostoru v masmediích maj hafo, dtto i ,,nezávislí“ komentátoři. Ovoce se dostavuje, neb ,,lid“ mnohý na to slyší. A rád, že. Aby toho nebylo málo, sem tam zas nějaký ty lavičky za peníze ,,lidu“. Už jen ty otomany prof. Poležajeva na každým náměstí chyběj. Snad ještě přejmenovat Národní třídu na třídu studenta Šmída, té ,,bestiální“ oběti z ,,nějakýho“ listopadu. A tak se zas míchá gulášek pravdy a lásky, okořeněný lží a nenávistí. Občas vybublá útržek nějakýho hadru, jeden neví, je to samet, nebo hadr na podlahu. 8-o;-O;-€:-P

6 5
možnosti
Foto

Bejt vožralej u nejvyššího symbolu republiky, státního pokladu, to musí bejt člověk hodně arogantní s velkou slabostí pro alkohol.

Obhajovat to a krejt, na to je potřeba hodně silnej žaludek a nízká  sebeúcta.

4 5
možnosti
PV

Samozřejmě, je to přesně, jak píšete.R^ Mnozí již pochopili, o co v téhle vyumělkované, showbyznysovými médii proklamované a náležitě přiživované, kauze jde.

10 6
možnosti
PS

P91e90t23r 48S58k11á51l57a

9. 11. 2014 14:14

Samozřejmě naprosto přesně. Nejednalo se o prezidentovo hulvátství ale o rafinované vyumělkované spiknutí šoubyznysových médií s pražskými kavárenskými povaleči  :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 978x
Cestu bytí vnímám jako člověk, který trpělivým sbíráním kamínků postupně skládá obraz mozaiky života ve všech jeho souvislostech. Mým životním mottem je „Žij a nechej žít.“ Krédem jsou pak pro mne stromy, které jsou nám všem ostatním živočichům nezištnými dárci životadárného kyslíku. Myslím, že se nám lidem z vyspělé části světa vytrácí ze života a mezilidských vztahů skromnost a pokora, kterou pak najednou zničehonic nalézáme ve chvílích, kdy je však už příliš pozdě cokoli vrátit zpátky.

Seznam rubrik