Vítězství nad nezákonnými opatřeními? Už se nesmí opakovat

Po více než dvou letech už spolehlivěji víme, o čem celá záležitost, která hýbala světem a byla tématem číslo jedna i u nás, byla.

Lidé byli soustavně připravováni o běžné způsoby života, práci, kulturu a omezováni dramaticky ve svých právech. Nyní už víme, že protiústavně. Celá záležitost vyvolává znepokojení a ukazuje na něco velmi nekalého.
Musíme na tomto místě poděkovat českým soudům, zejm. Městskému v Praze, Nejvyššímu správnímu a Ústavnímu, že hájily naši ústavu, a všem, kteří se na obraně práva podíleli. My jako občané, si musíme uvědomit, jak velkou ochranu nám Ústava a ústavní instituce skýtají. Chrání nás před politiky a jejich zájmy, před nadměrnými zásahy státního aparátu do našich životů, zkrátka, zajišťují, aby náš stát fungoval na bázi demokracie a svobody.
Podle dostupných přehledů soudy snad čtyřicetkrát zasahovaly na popud žalobců a označily většinu vládních opatření za protiústavní a nezákonná, zahrnuje v to nošení roušek, testování, omezování pohybu a podnikání a celý nouzový stav, takže vlastně vše. Celkově se dá celá záležitost s opatřeními označit jako nezákonná ba zločinná. Zamysleme se také nad tím, že ti, kdo nařízení nedodržovali, protestovali a byli za to šikanováni, pokutováni, se vlastně chovali správně a ti, co nařízení vynucovali a upjatě je dodržovali, vlastně jednali protiústavně. 
Vyzkoušeli jsme si, jaké to je ztratit některé svobody, a zažili jsme vlastně první velký pokus o zavedení nesvobodného režimu v naší době. Ano, takový nenápadný, kamuflovaný, ale intenzivní pokus. (A buďmě vděčni, že tento pokus nevyšel!) Tyto změny byly správně vyhodnoceny jako neústavní a nabourávající demokracii. Můžeme se ptát, proč vlády tak vehementně usilují o to, aby byli občané spoutáni, ovládáni, kontrolováni, ocejchováni a podrobeni. (Souvisí to s aktuálními snahami o plošné globální sledování pokročilými elektronickými systémy?)
Jisté je, že mnoho z toho, co bylo označováno za konspirační teorie, najednou vidíme se uskutečňovat, a mnoho lidí, kteří se jim vysmívali, už je berou vážně. Diskutuje se o nich ve zprávách, na internetu i v televizi. Myslím, že to, co bylo předpovídáno, už se děje právě teď.
Bral bych v největší opatrnost, nebo spíše nedůvěru cokoliv co přijde ze strany těch, kteří celé roky tvrdě pracovali na podkopávání základů demokracie a usilovali o vytvoření policejního státu pod vládou šílených doktorů. Používali metody zastrašování, vydírání a manipulace k dosažení svých cílů. Tito lidé rádi využijí jakoukoliv záminku k omezení svobod a práv a utužení sledování a kontroly. 
Tím spíše musíme být obezřetní a neústupní vůči těm, kteří z různých stran útočí na naše děti, snaží se jim ubližovat a dělat z nich nemocné. To je asi největší zločin současných opatření, který by měl podle mě být i postižen trestně. Děti jsou od přírody nevinné, zdravé, jejich imunitní systém je dokonalý, do té doby, než jim jej dospělí poškodí a způsobí oslabení, které se s nimi pak táhne třeba celý život. Takto poškozené děti budou nešťastné a nedivte se, když budou nenávidět společnost, která jim to udělala. Zkrátka je zvrácené, jak je s dětmi zacházeno, nepřípustné!
Vidíme, jak je proti lidem vedena masivní kampaň. Nenechme se jí nachytat. Události posledních let jsou zkušenost, kterou nesmíme zapomenout. Myslím, že otevřely mnoha lidem oči a daly nám jasné poselství: Nedopusťme, aby se nikdy v budoucnu tohle opakovalo!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ladislav Zelinka | úterý 21.6.2022 14:54 | karma článku: 26,05 | přečteno: 732x