Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HH

Mainstreamová media se věnují z logiky věci mainstreamu a ne nějakým bolsevicko fašistickým perverznostem...

0 0
možnosti
JV

Označit komunistu za vlastence a demokrata je ujeté.

1 0
možnosti
Foto

V soutěži o nejlepší ironii na blogu idnes vítězí pan autor. Představa Josefa Skály na presidentském stolci překonává i současného fysického a mentálního invalidu. Bravo autore, pište dále, ať je svět veselejší.

3 0
možnosti
MB

Josef má šanci velikou. Stále je v KSČ a má kontakty na Stb. Ostatně je starostlivý, sám píše - "Internacionální pomoc SSSR v srpnu 1968 jsem přivítal s nadšením a ulehčením. Vojska jsem uvítal na úsvitu na ruzyňském letišti,“ stojí v životopise. I v dalších dnech byl s okupačními vojsky v „trvalém přátelském styku“ a rozšiřoval jejich propagační materiály.

Taky má výhodu, prezidentskou znělku! "Pod tou skálou, kde proud řeky syčí. Tam,. kde ční červený kamení". Pokud nastoupí Hela Vondráčková s Alexandrovci? O úspěšnosti volby nepochybuji. Ideální prezident ČR, tradice kontinuity by trak byla zachována:-) Kde bere odvahu se veřejně vyskytovat? ?

4 0
možnosti
Foto

Každá prohra demokracie něco stojí. A pokud bychom měli upřít pozornost na financování takové prohry, mužeme se zamyslet například nad zdrojem peněz na volební kampaň Miloše Zemana. Domnivám se však, že panu Skálovi by nepomohlo ani financování samotným peklem.

2 0
možnosti
Foto

Jakože Mission: Impossible? I vy vtipálku. Určitě se všichni třesou na to, až uvidí tohohle "kandidáta" každý den 2 hodiny na ČT.

2 0
možnosti
Foto

Co na ČT !!! Na TV Barandov.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste tedy číslo:-) Ještě jsem našel : "Takový Václav Havel, kdyby si sedl s někým z nás tehdy v televizi a rozdali bychom si to, tak by se mu lidi smáli. Jemu, a ne nám." Opatrně s tím humorem, nebo se lidé (jistě ne všichni) uřehtají k smrti.

1 0
možnosti
Foto

Rád bych podpořil Váš záměr, k nemuž jste použil tak sarkastický humor.

Internacionální pomoc SSSR a ostatních socialistických zemí v srpnu 1968 jsem přivítal s nadšením a ulehčením. Sovětská vojska jsem uvítal 21. srpna na úsvitu na ruzyňském letišti.“ „Snažil jsem se pomáhat sovětským vojákům i ve zdánlivě bezvýznamných věcech jejich každodenního života u nás. Brzy po vstupu vojsk, ihned poté, co se rodičům podařilo navázat kontakt, jsem začal pracovat jako autor článků, zpráv a poznámek pro rozhlasovou stanici Vltava.[p 1]

5 0
možnosti
JN

J38o56s40e22f 75N33i81k71l

23. 7. 2022 21:50

R^R^R^Takového člověka potřebujeme...;-D

0 0
možnosti
JL

Komunisti jsou bez šance, když tak bývalí - ti jo a máme na čele hned 2.

2 1
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1286x
Politolog, publicista, spisovatel a badatel na volné noze. Absolvent VŠE v Praze, obory politologie, diplomacie.

Články o společnosti, politice, vývoji ve světě, mezinárodních vztazích; odzbrojení, bezpečnost, změny ve společnosti; aktuální témata i ohlédnutí se za důležitými okamžiky historie české i světové.