Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Nesouhlasím s vyším hodnocením volby prezidenta v roce 1998. Kdyby nebyl v den volby zadržen poslanec Sládek, stejně by vyhrál Havel rozdílem jediného hlasu. Prostě by dostal o jeden hlas více. ten výsledek nebyl náhoda ale zodpovědně provedená dohoda.

A tvrzení, že by Havel v přímé volbě neměl konkurenta je úplný nesmysl. Na jaře roku 1998 byla popularita pana Havla taková, že by v přímé nepostoupil do druhého kola.

1 0
možnosti
DR

Moc dobře že jste připomněl tu tehdejší Havlovu "volbu" kdy zvítězil o jeden jediný hlas a to pouze díky tomu že zavřeli Sládka.

Na to totiž spousta těch dnešních demokratických křiklounů díky své lásce k Havlovi už zapomnělo anebo raději nechce slyšet.

Jinak z té opětovné parlamentní volby nebude nic, poněvadž pana profesora s tímto jeho výkřikem poslali zcela logicky všichni někam.

3 1
možnosti
PK

Dobře napsané opakování, mnohé jsem již zapomněl, ale i přes současné excesy MZ, bych vždy raději upřednostňoval přímou volbu, než tradiční výměnné obchůdky ve sněmovně.Karma i za češtinuR^R^R^

3 0
možnosti
DK

Za češtinu??? Vždyť hned v nadpisu má dvě chyby...

1 1
možnosti
MB

V současnosti v ČR probíhají dva zajímavé jevy. AB se snaží rozšroubovat Právní stát, aby tento nerozložil zase jeho. MZ zase rozšroubovává Parlamentní demokracii, aby si neúnavně nastoloval Prezidentský Absolutismus. Sranda je, že oběma hrozí přehršel žalob - Tedy se potřebují navzájem. Po pravdě řečeno, za 30 let od r. 1989 se jedná o vývoj zcela neuvěřitelný! Kdo bude řečnit na podzim u pomníku? Bývalý komunista, který již všechno řekl, nebo agent Bureš ? ... :-)

3 1
možnosti