Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ať je to se sardinkami jakkoliv, je to zázrak, pokud cesta za nimi přinesla tak pěkné fotky R^:-)R^ Pane Vinši, rád se vždy u Vašich pohledů ze Šumavy zastavím.

2 0
možnosti
Foto

M80i67l98a76n 42K82a12s55l

7. 1. 2013 21:20

Možná jste se nechal nachytat a koupil tzv. "baltické sardnky", což je normální podvod na spotřebitele, protože jsou to šproty. A ty jsou - na rozdíl od sardinek - téměř bez masa.

0 0
možnosti

Každé sardibnky (125g) mají uvnitř kostřičku !  Jediné serdinky bez kostřiček mají v Kuflandu . Jsou ve slunečnicovém oleji a jsou z mekrely-- Ale fakt móóóc dobré ! Doporučuji ! R^

0 0
možnosti

Fotky krásné, ale psaní o sardinkách více než pochybné. Kupuji si sardinky léta často v českých krámech a nikdy jsem na podezřelou směs plnou kostí nenarazil, ať stály 15 nebo 25 Kč. Zdá se, že si z vás prodavačka udělala pořádnou srandu a vy jste ji na to velice pěkně skočil a jel pro sardinky do Němec, což je k popukání.

1 1
možnosti
Foto

I já kupuji sardinky s rybičkami

1 0
možnosti
Foto

Nádherné fotografie nádherných míst za nádherného počasí. :-)

1 0
možnosti

Fotečky fakt, krásné...jen jsem byla zvědavá "odkudže"...pan autor mě docela překvapil, že by jel pro olejovky do Berlína (to by mu asi vyšel levněji kaviár)...ale pak mě dokleplo, že to asi bude vesice v Bavorech, ne? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 565
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1195x
Jsem důchodce, který stále miluje život  kolem   wunschlad@seznam.cz

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy