Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

VyMeTaky.2

22. 6. 2009 13:49
.

Babičky dobíjejte přesně!

0 0
možnosti
ZK

Nomen O

11. 5. 2009 16:34
Řešení...

Nejlépe je vyřešit výchovu svých dětí tak, že se o ně starají jejich vlastní rodiče. Potom snad bude spokojenost na obou stranách. Věčné spory mezi mladými a starými jsou na denním pořádku. Stejně si ale myslím, že výchova ke skromnosti a pokornosti je více u starých lidí, než-li u moderních dnešních rodičů. Je to každého věc a názor jak přivede své děti do života, aby se o sebe uměly postarat a nebyly stále závislé na rodičích, nebo snad prarodičích. To vše se pozná až dítě začne chodit do velké školy a bude mu od sedmi let výše. O překvapení není nikdy nouze, co se s roztomilého batolátka vyvine.

Hodně štěstí. EU[>-]EU

0 0
možnosti
P

pěnice

11. 5. 2009 14:34
Ale ne,

 nikdy bych si nedovolila něco podnikat za zády svých dětí a  povolovat cokoli jejich dětem .Vždy říkám vnučce,že se musí domluvit s rodiči,protože jen tak se nenaruší dobré vztahy v rodině.A řeknu vám,že odolat někdy mé 14 leté vnučce je těžké ale statečně odolávám.Děti se vždy budou snažit oblomit své prarodiče,když chtějí něco,co rodiče nedovolí.Ale jak říkám,babičky mohou hýčkat ale ne kazit.

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

11. 5. 2009 15:27
Jste vzorná,

já jsem měla mnohé podobné trable se svou matkou, když hlídala dceru mé sestry. Mamka dovolila malé naprosto vše, co já jsem měla přísně zakázáno. Když jsem přijela na víkend ze školy a našla jsem poškozené šperky ve šperkovnici ve skříni, velmi mne to překvapilo, protože mně bylo velmi tvrdě zapovězeno hrabat se v nepřítomnosti matky v její skříni, natož tam vodit své kamarádky, a předpokládala jsem, že jde o obecný úzus v chování. Myslela jsem už na to, pohovořit si se sestrou, ta naštěstí pochopila dříve a beze slov, když její dcera dorazila od babičky s nehty natřenými mým lakem, zatímco já jsem byla 160 km daleko.

0 0
možnosti
AS

andreas

11. 5. 2009 13:24
Karma

KarmaR^ S babičkami to prostě není jednoduché. :-)

0 0
možnosti