Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

Irena Maura

31. 10. 2010 20:31
Mám radost z fotek

karma a moc děkuji za zážitek V

0 0
možnosti
VM

werr

30. 10. 2010 0:02
V techto mistech jsem travil prazdniny...

Pri pohledu na tyto a podobne fotky se mi vybavi skolni leta a prazdniny v 80 letech. Jezdival jsem tam na 2 tydny k pribuznym a mam radu peknych vzpominek. Vyznam hranicnich plotu jsem si uvedomil az mnohem pozdeji ale tehdy to pro me byl proste plot, ktery opravdu nesmim prelezat. Stejne jsem se k nemu na dohled dostal jen parkrat a taky jen parkrat nekde videl vojaky. Jak tu nekdo zminil, ze je to syrovy kraj tak s nim souhlasim ale jako diteti mi to neprislo a uvedomil jsem si to az mnohem pozdeji. Dodnes se tam rad vracim i kdyz uz si mohu dovolit stravit tam noc jen obcas. Ale deti tam opet o prazdninach mohou jet a diky tomu, ze pribuzni jsou jiz v duchodu tak i na dele nez my pred vice jak 20 lety. Takze se tam opet schazi detska generace nasi rodiny ;-)

0 0
možnosti
JS

Jenda41

29. 10. 2010 22:22
Děkuji

Pane Vinš, udělal jste mi obrovskou radost. Je to nádherný kus země a mám to tam moc rád. Jestlipak se tam ještě někdy podívám... Mějte se dobře a fotte dál!

S pozdravem

Jan Stifter

0 0
možnosti
M

mevak

29. 10. 2010 17:48
V těchto místech jsem sloužil ......

.....v šedesátých letech u pohraničníků.Ale řeknu Vám,rozhodně to nebyla tak idylická krajina,jako je na fotografiích.Křovinné záludnosti,mokřiny a blata-zde jsou fotografie  pohlednicově koloraturní,ale nedejte se mýlit.Je to syrový kraj.

0 0
možnosti
A

antizelenka

29. 10. 2010 16:43
a čeho jste si všimnul ?

krásná Šumava, pěkné fotky,

ale všiml jste si, že všechny fotky jsou s VÝHLEDEM ? z luk a cest a je krásně vidět do dáli,

až soudruzi ochranáři skončí s ochranou Šumavy tak takové krásné fotky nenafotíte, protože bude všude hustý les bez remízků, bez luk........................

0 0
možnosti