- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Souhlasím s autorem článku, že by si "Srdce Šumavy" zasloužilo lepší propagaci, která by nalákala více turistů. Podle mě si každý podnikatel hraje na svém "písečku". Na Šumavě je plno aktivit a krásných zákoutí... která bohužel náš region neumí dobře prodat
už se těším. jen bych chtěla dodat, že turistické trasy a ubytování jsem naplánovala podle stránek ceskehory.cz a našla jsem tam zhruba stejné info, o kterých autor psal. Včetně pečení chleba v Lenoře, které si nenecháme ujít
mluvíte mi z duše. Šumava je nádherný kus země a všechna ta místa, o kterých píšete ovzvlášť. Zrovna minulý týden jsme zahájili turistickou sezonu V Lenoře na pečení chleba a pak z Modravy na Březník a zpět. Až na ty hory sněhu, které jsme museli asi půl kilometru zdolat to byl úchvatný výlet. A to nemluvím o Prášilském jezeře, Třístoličníku....
Karma Z té oblasti pocházím a Šumavu miluju. Narodil jsem se ve Vimperku, dětství jsem prožil ve Strážném a od patnácti let pak opět Vimperk. Život mě sice zavál do Prahy, ale při čtení Vašeho článku jsem jen vzpomínal a ta místa živě viděl před sebou. A hlavně jsem se dozvěděl novinky. Na Šumavu jezdím k rodičům, do Vlčích Jam na biofarmu se musím určitě podívat a nakoupit nějaké dobrůtky, nevěděl jsem, že tam něco takového existuje.
tak jsem se podle názvu těšil i na nějaké fotky a prdlajs
Tož příště vemte digifoťák s sebou, jinak si to musíme jen představovat