Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Šašek a král.

Zpráva z tisku; Jiří Paroubek a Jiří Krampol pořádají v různých městech Česka show „Jsem jeden z Vás“. Šéf ČSSD se představuje jako obyčejný občan, s kterým je legrace a Jiří Kramol v podstatě vytváří skutečný zábavný večer svými osvědčenými anekdotami.

Při příchodu obou protagonistů na pódium v městském kulturním domě někoho z návštěvníků v temném hledišti zachvátil dusivý kašel a toho ihned využil soudruh Paroubek k malé agitce. Když slyším našeho návštěvníka, jak trpí, tak si dovolím připomenout, že pro naší stranu zdraví obyčejných lidí je nejdůležitější hodnota života a my nikdy nedovolíme, aby o ní rozhodoval jenom obsah našich peněženek. Jiří Krampol se rychle přidal a oznámil, že dnes své anekdoty přinese z prostředí Lordů, ale pro začátek z jiného košíčku. Prý se chystá nový komediální seriál z parlamentu a víte, jak se bude jmenovat? „Nikdo není dokonalý“. Řekl jsem, že budou historky z prostředí „modré krve“, tak tady je; Přijde lord domu, v pokoji sedí lady na židli, je nahá, zády opřená, kolena od sebe a vzdychá, ou nou, ou nou. Lord se ptá „Oh lady, co se vám stalo?“ lady zaúpí „ou mám vlka“. Lord si jí prohlédne a praví, „Oh lady nevím co je to za zvíře, ale tlamu má strašnou!“

Když utichl smích, promluvil Jiří Paroubek o vlastních zkušenostech. * Za totáče u nás prý nikdo nikdy nikomu nebránil mít na věc svůj názor. Tedy pokud si ho nechal pro sebe. Zato dnes již svobodu projevu máme. Jen je to horší se svobodou po projevu, to létají syrová vejce. * Víte proč se důchodci mají tak dobře? Vůbec nestárnou, protože dostávají platy jako malé děti a se svoji sklerózou si koupí na cosi vzpomenou a my jim k tomu ještě přidáme třináctý důchod! A teď ty Jiří.

JK Svěřoval se lord v pánském klubu „Přátelé mně trvá soulož v průměru pět hodin a 42 minuty“. Mylorde a jak to můžete vědět tak přesně? „No čtyřicet minut se připravuji, dvě minuty souložím a pět hodin jsem v bezvědomí!“ * „Jean, má citron nožičky?“ nevím „Hm, tak to jsem si do čaje vymačkal kanára“. * Lord James sestupuje do bazénu. Když je ve vodě skoro po pás, zastaví se a volá na sluhu, který nedaleko drží stráž. „Jean, zavolejte lady!“ Sluha se nakloní nad bazén a praví, „Ale lorde, on jenom plave“! A teď je Jiří řada na Tobě.

JP Ekonomická situace se nezlepšila, ale už je pokrok, že ze soudruhů se stali páni, kteří bojují za obyčejný lid. * Na semináři naší strany, pořádané pro pracovníky státních orgánů, vyzívá náměstek ministra vnitra přítomné. Dělejte před lidmi pozitivní osvětu našeho systému. Například neříkejte, že doženeme v životní úrovni EU zhruba za třicet let. Ale připomeňme, že už jsme pět let před Slovenskem a naše strana zná cestu z krize. * Povídá mi stranický kolega ve sněmovně „Kamaráde mám takový hloupý zvyk mluvit ze spaní“, Ale to snad zase není nic tak strašného. „Ale je, směje se mi totiž celá sněmovna, když křičím ze spaní – dejte nám šanci zatočit s korupcí!“ * JP se ukloní mírnému potlesku a předá slovo.

JK obrátí se na kolegu a povídá, tohle se Ti určitě při svatební noci nestalo. * Lord a Lady mají svatební noc. Lady už leží jen tak na posteli a v tom přichází lord z koupele a praví „lady mám na Vás velkou prosbu, můžu si Vás prohlédnout?“ Ale jistěže, vždyť jsme manželé. Lord bedlivě zkoumá její tělo a pak praví „Lady, mohla byste se laskavě obrátit na bok?“. Pro Vás choti udělám vše na světě. Lord dál pozorně zkoumá její tělo a po chvilce zase praví „Lady mně to připadá trapné, ale mohla byste se obrátit na druhý bok?“ Ráda to pro Vás lordstvo udělám. Mohlo by mi, ale vaše lordstvo říct, co vlastně hledá. „Jistěže Lady, přátelé z klubu říkali, že by zde měl být nějaký otvor“!

JP prostě na Jirku nemám, ale víte jaký je rozdíl mezi českým pracujícím a českým bezdomovcem? Český pracující se bojí, aby neztratil práci a bezdomovec, aby jí nedostal. Naše strana však bojuje za oba. * Víte jak se pozná, že se utopil člen ODS? Nejdříve vyplave kupa špinavých peněz a potom čistý komunista.

A nakonec po hodině různě zdařilých vtipů, uzavřel zábavný večer Jiří Kramol. „Víte jaký je rozdíl mezi současným režimem a tím, co tu bylo před rokem 1989? Tenkrát to brali politici vážně a lidi si z nich dělali srandu. Teď to berou lidi vážně a srandu si dělají politici.

Když po malé oslavě odcházeli JK a JP z Kulturního domu, spatřili opodál dva muže, jeden zvrací a druhý mu povídá, „Kamaráde, na politiku máme stejný názor“!

Autor: Ladislav Vinš | pondělí 15.3.2010 13:16 | karma článku: 20,38 | přečteno: 1155x
  • Další články autora

Ladislav Vinš

Budou si děti ještě umět hrát .....

2019 ..........2020.........ooooooooooooooooooooooooo....................................oooooooooooooooooooooo ..................................oooooooooooooooooooooooo ? ? ?

20.4.2018 v 12:14 | Karma: 18,74 | Přečteno: 666x | Diskuse| Fotoblogy

Ladislav Vinš

Jižní strana Bavorského lesa

Hustě osídlená krajina, pečlivě obdělané pole a louky. Zahrady kolem upravených domů nejsou oploceny. Pečlivě upravené skalky a všude vzorný pořádek.

13.4.2018 v 12:03 | Karma: 26,66 | Přečteno: 716x | Diskuse| Fotoblogy

Ladislav Vinš

.... milujte se a množtese ...

.... silná míza je zárukou početí nového života .... a přijde zase Máj, lásky čas jak napsal básník.... vůně šeříku dokáže spojit dva zamilované Vždyť je jaro

4.4.2018 v 12:06 | Karma: 19,81 | Přečteno: 544x | Diskuse| Fotoblogy

Ladislav Vinš

Jaro

Snad se dočkáme, ale díky z touhy v duši se dostali na svět obrázky vzpomínek na dobu minulou kdy pohled na krajinu podpořil touhu žít

22.3.2018 v 12:39 | Karma: 22,11 | Přečteno: 353x | Diskuse| Fotoblogy

Ladislav Vinš

Zpráva z tisku ....

Zeman zkritizoval České lvy. A Michal David mu zapěl: „Miloši, ty na to máš“ Španělským sálem zněla hudba a vystoupení vybraných zpěváků. A také některá kontroverzní jména mezi hosty. Tak vypadala oslava druhého zvolení

15.3.2018 v 12:14 | Karma: 21,34 | Přečteno: 838x | Diskuse| Fotoblogy
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

VIDEO: Seniorku sledoval z obchodu až domů. Policie hledá zloděje v kšiltovce

15. června 2024  12:43

O peněženku se skoro sedmi tisíci korunami přišla seniorka, která se vracela z nákupu v obchodním...

Na Jihlavsku ráno zemřel po nárazu do stromu řidič auta

15. června 2024  12:36

Řidič osobního auta zemřel ráno při nehodě mezi obcemi Kamenice a Pavlínov na Jihlavsku. Vyjel mimo...

Do Česka se vrací bouřky a lijáky. Hrozí i to, že se zvednou hladiny řek

15. června 2024  12:19

Přímý přenos Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) v sobotu v poledne vydal výstrahu před bouřkami, které mohou...

Prezident Pellegrini nastoupil do úřadu. Složil slib před národem

15. června 2024,  aktualizováno  12:18

Vítěz dubnových prezidentských voleb na Slovensku Peter Pellegrini se ujal úřadu. Inaugurace začala...

Realita práce s dětmi: Nikdy neuhádnete, co o svém povolání říká setra Lucia
Realita práce s dětmi: Nikdy neuhádnete, co o svém povolání říká setra Lucia

Dětská sestra a laktační poradkyně Lucia Berešová se pohybuje ve zdravotnictví již 19 let. Přestože se ke studiu střední zdravotnické školy dostala...

  • Počet článků 565
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1194x
Jsem důchodce, který stále miluje život  kolem   wunschlad@seznam.cz

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy