Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jenda41

27. 10. 2011 9:06
Žiji už 30 let v cizině

ale Český Krumlov poznám na první pohled. Je to nádherné město s řadou jedinečných památek. Třeba zámecké divadlo. Před několika lety jsem zavedl skupinku Švýcarů do Krumlova a pak do Prahy a zajímavé bylo, že Krumlov se jim líbil daleko víc. Praha na ně byla moc velká a nepřehledná, ale v Krumlově se od prvního okamžiku cítili jako doma.

0 0
možnosti
MT

Marek Trizuljak

26. 10. 2011 23:54
Mám slabost pro Český Krumlov

Je to jedno z nejkrásnějších měst vůbec. Nedobrovolně jsem tam prožil dobu vojenské služby, ale ani ta mi zážitek krásy města nepokazila. Souhlasím s diskutujícím přede mnou (ForEdd), ohledně barevné saturace, která je na něterých snímcích přepísknutá.

Ale z Vašich fotek sálá pohoda, radost, hledání harmonie, vztah. Kompozice snímků jsou většinou zajímavě vyhledané a vyvážené.

S ohledem na možné reakce kritiků bych chtěl říci, že záměrně vynechávám kriteria "vysoce umělecké fotografie", protože ta má své vlastní webové prostory. Zaznamenal jsem, že se v diskusích objevují skvělí fotografové, rád jsem se na příložené linky podíval, s velkým uznáním a oceněním.

0 0
možnosti
M

mnbmnbmnb

26. 10. 2011 22:47
A ještě bez hrubek, kdyby ta věta byla

přídavná jména "české" a "bavorské" se píší s malými písmeny na začátku!

0 0
možnosti
PH

Rodnok

27. 10. 2011 7:35
Re: A ještě bez hrubek, kdyby ta věta byla

A navíc do toho nadpisu přijde čárka... pán bude asi z těch vlastenců, co rodný jazyk pořádně neovládají.

0 0
možnosti
F

forEdd28.1

26. 10. 2011 15:39
hm

moc si vazim, ze propagujete krasy zeme, prirodu, vesnice, historicke mista...R^R^R^

dnesni fotografie se vam jaksi vymkli z rukou: posunute barvy (saturation), uriznute spicky vezi, pohled na historicke mista kde listy zakyvaji hlavny objekt (meli by ho spis lemovat seshora) atd. Jsou to "malickosti" ktere znehodnocuji vasi praci. Rv     Tak drzim palce at mate poteseni z fotografii a my divaci taky. V

0 0
možnosti
LV

baloun

27. 10. 2011 9:46
Re: hm

Ano, ano, maličkosti, které znehodnocují vaši práci, například "historické místa" místo "historická" (dokonce 2x) "listy zakrývají...(měli...)" místo "měly", "fotografie se vymkli" místo "vymkly"... A to nehovořím o interpunkci. Chcete dělat chytrého, ale ta čeština se vám nějak vymkla... Tak držím palce, ať máte potěšení z poučování a nám čtenářům ať se neježí chlupy...RvRvRvRvRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 565
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1194x
Jsem důchodce, který stále miluje život  kolem   wunschlad@seznam.cz

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy