Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mubu

17. 12. 2009 14:13
naprostý souhlas

Ale představte si, že by se všechny ty podle mého názoru určitě trestné činy trestaly vězením. Už teď jsou věznice plné a stojí to obrovské peníze, a po vězních přece z humanitárnách důvodů nemůžeme chtít, aby si alespon vydělali na stravu. To by si stěžovali ve Strasburgu.   Proto se také teď provede celkem rozsáhlá amnestie, protože už se to množství prostě nedá zvládnout. A také - když se zvýšil limit pro trestný čin, tak se vlastně opticky snížila kriminalita.  Jen ty oběti trestných činů takovéto vylepšené statistiky moc nezajímají.

A přitom už máme prý nejvíc policajtů na počet obyvatel na světě.

0 0
možnosti
PB

kybernetik

17. 12. 2009 13:53
Mluvíte mi z duše

Pokud nebude alespoň každý druhý majitel mailu mít podobný názor a nebude ho dávat nahlas najevo, tak to půjde pomalu či vůbec. Je jim třeba natlouct do palice, že už toho bylo dost. Rezonanci názorů najdete na http://www.pavelbenes.blog.idnes.cz :-)

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

17. 12. 2009 13:31
Jak který-pokud volíte Davida Šeicha-ODS,jež jede opilýAUTEM

policie jej odchytí a on pak navrhuje uzákonit střízlivým do aut testery alkoholu povinně a ještě za to bere nádherný platy a výhody , tak se nedivte, že to tady takto vypadá...o JUDr Bendovi - ODS a spol. nemluvě...

0 0
možnosti
  • Počet článků 565
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1194x
Jsem důchodce, který stále miluje život  kolem   wunschlad@seznam.cz

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy