"Paní chcete mně?"

  Plemeno: důchodce,   výška: v kohoutku 167,  oháňka: ještě nepelichá,   rasa: čistokrevný Pražák,   tlama: s náhradou,   žrádlo:  masová konzerva pro psa nebo kočku (důchodce, studenty, bezdomovce),   zvláštní znamení: chodí po dvou, uklízí po sobě exkrementy,   ohodnocen na cenu 7.900,-  měsíčně..  

Důchodce je na posledním stupni pomyslného žebříčku živých tvorů. Je to sice člověk, ale podle svých dětí a mladších spoluobčanů, element, který nemá v této společnosti místo, protože svým zahálčivým životem se přiživuje a okrádá lidi v aktivním věku o finanční ohodnocení formou daní, které neoprávněně dostává v příliš vysoké důchodové rentě.

Důchodce (nebo tělesně postižený), je v podstatě bezbranný žijící tvor, v této době většinou nemajetný, který je zdecimovaný a zároveň naučený držet hubu, z dob minulých, ti starší z „Protektorátu  Čechy a Morava“, ti mladší z protektorátu a okupace  Česko – Slovenska   SSSR, kdy mu byla ze mzdy strhávána vysoká částka na důchod. A tak všechny „bohaté vlády“ po roce 1989 si vypůjčovali (kradli) z důchodových fondů, které měli zajistit dnešním důchodcům klidné a zasloužené odpočinkové roky, na které si v podstatě našetřili. Všichni ti kouzelníci z nedávné doby, říkající si ekonomové, na co sáhli to posrali, ale to jim nevadilo k tomu, aby si všichni zařídili slušné „trafiky“. Od hlavy státu počínaje, až po členy různých představenstev, rad, diplomatů a podobných dobře zajištěných bezedných koryt, chráněni imunitou. A ti všichni se  nestydí říkat , že za dnešní stav mohou důchodci, kteří zatěžují státní rozpočet. Největšími pomocníky  „těchto trafikantů“, jsou media, které se předbíhají ve vymýšlení historek o „zazobaných a nevděčných důchodcích“ a hlavně zveřejňováním vysokých průměrů důchodů v ČR, které vůbec neodpovídají pravdě. Valorizace vůbec nepomáhá potřebným a sliby o vyrovnání, se dávno  spláchli někam do kanálu., opak je pravdou..

Lidi vzpamatujte se „vždyť“ důchodce je v tomto státě na tom hůře nežli pes, nevěříte?

Najde li se štěně v popelnici, pes uvázaný celý den u samoobsluhy, pes podvyživený, zmlácený, nebo prostě opuštěný, v ten moment se v médiích rozjede akce na jeho záchranu. Veterinární péče, umístění v útulku, ba i TV pomůže z náhradním umístěním.

Zkuste si dát inzerát;      „Paní chcete mě?“  Jsem důchodce.

Autor: Ladislav Vinš | úterý 5.4.2011 13:21 | karma článku: 28,64 | přečteno: 2004x
  • Další články autora

Ladislav Vinš

Jižní strana Bavorského lesa

13.4.2018 v 12:03 | Karma: 26,66

Ladislav Vinš

.... milujte se a množtese ...

4.4.2018 v 12:06 | Karma: 19,81

Ladislav Vinš

Jaro

22.3.2018 v 12:39 | Karma: 22,11

Ladislav Vinš

Zpráva z tisku ....

15.3.2018 v 12:14 | Karma: 21,34