KSČM je zralá na zrušení.

KSČM vznikla 31. 3. 1990 jako organizační součást KSČ, jejíž součástí byla od druhé světové války i KSS.. KSČM je od vzniku samostatné ČR suverénní politická strana, respektující plně právní řád České republiky a její ústavu, ale vidící nutnost  společenských změn! K základním  patří přeměna kapitalistického společenského systému v socialistický.  (ze zprávy s. Grospiče h 20 výročí založení KSČM  31.1.2010) Tím jasně dokazuje  jak by bylo nutné uplatnit zákon o KSČ.

 

Zákon č. 198/ Sb. ze dne 9 července 1993  o protiprávnosti komunistického  režimu a o odporu proti  němu.

 

                                                                          §  1.

 

(1)   Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali.

d)      používal k perzekuci občanů  všech mocenských nástrojů a to zejména:

=   popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavováním nelidským útrapám,

=   zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnické práva,

=   znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,

=   zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,

=   povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných  technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu.

e)      pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli.

f)        Spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejich vojsk.

      (2)  Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci  1  jsou plně  spoluodpovědní   ti,  kteří  komunistický režim prosazovali jako funkcionáři,  organisátoři  a  podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.

 

 

                                                                         §  2

 

  1. 1  tohoto zákona,   byl režim založený na komunistické ideologii,  který rozhodoval o řízení státu a osudech občanů v Československu od 25 února   1948  do  17  listopadu  1989,  zločinný, nelegitimní a je  zavrženíhodný.

    (2)   Komunistická strana  Československá  byla  organizací zločinnou  a  zavržednihodnou   obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovali  k potlačování lidských práv  a  demokratického systému.

 

Z projevu soudruha  Filipa,  předsedy strany:     Po dvaceti letech se ukazuje, že  KSČM se vydala správnou cestou. Udrželi jsme nejen název, ale zejména  orientaci  KSČM v hlavním směru činnosti, stali jsme se  významnou silou mezi ostatními komunistickými ,  radikálními  levicovými stranami  a  hnutími v celé Evropě a ve světě.. Jdeme tou cestou,  kterou jsme   nastoupili po našich předcích  a za námi budou další generace komunistů, kteří pomohou k zvýšení autority  komunistické strany v České republice  (Přednesený 31.3.2010).

 

V posledních volbách,  očekávali výtěztví ČSSD a jejich společné vládnutí. Jasné výtěztví pravice přineslo do jejich řad rozkol a mladí komunisté  žádají odchod s. Filipa a návrat  k radikálnějšímu vedení strany  s. Grebeníčkem. 

  1. Jak je zřejmé,  ideologie strany zústává stále stejná a nadále bude hlásat třídní nenávist  a usilovat o návrat k socialismu  potažmo  ke komunismu. Uveďme konečně k životu zákon č. 198/1993 Sb. a zakažme   KSČM hlásící se k zločinecké organizaci.
Autor: Ladislav Vinš | pátek 30.7.2010 12:25 | karma článku: 23,52 | přečteno: 1476x
  • Další články autora

Ladislav Vinš

Jižní strana Bavorského lesa

13.4.2018 v 12:03 | Karma: 26,66

Ladislav Vinš

.... milujte se a množtese ...

4.4.2018 v 12:06 | Karma: 19,81

Ladislav Vinš

Jaro

22.3.2018 v 12:39 | Karma: 22,11

Ladislav Vinš

Zpráva z tisku ....

15.3.2018 v 12:14 | Karma: 21,34