Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Poire

27. 3. 2012 14:59
Je těžké najít na stáří univerzální recept

Nepovažuji ale za vhodné toto téma generalizovat jak to činí autor, protože v každé rodině a situaci je potřeba najít rozumný a odpovídající přístup který obě generace akceptují a dohodnou se na něm - netvrdím že to není složité, ostatně říká se že nejhorší jednání je vždycky s rodinou :-) , a ani netrvdím že případ zde naznačený se nevyskytuje, ale jsem optimista - věřím že jich je menšina. A bude jich možná ještě méně budou-li lidé - Ti kteří to finančně  zvládnou - v produktivním věku více spořit na stáří.

0 0
možnosti
AK

anna_kralikova

27. 3. 2012 14:22
V zásadě máte pravdu,

vím, že takto to běžně funguje. Jenom si taky s hrůzou uvědomuju, že když se mojí mamince něco stane a nebude schopná se o sebe sama postarat (aspoň v základech), tak já v případě, že ta situace bude dlouhodobá a já dám v práci výpověď, abych se o ni postarala, nebudu moct těch "pět dětí" vychovat, protože nebude z čeho... I taková doba je.

0 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

27. 3. 2012 13:22
.

To máte asi hodně hloupé děti, když čekaly finanční podporu, kterou si lidé mohli dovolit za socialismu. Ten režim padl před více než 20 lety a vaše děti dosud čekají něco, co už 20 let neplatí.

1 0
možnosti
VV

V.Woolfová

27. 3. 2012 14:01
Re: .

No, myslím, že autor nemluví o svých dětech...

0 0
možnosti
  • Počet článků 565
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1194x
Jsem důchodce, který stále miluje život  kolem   wunschlad@seznam.cz

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy