Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Revi

26. 3. 2009 12:25
Řešení?

Původně jsem zamýšlel pouze reagovat na některé diskutující, ale pak jsem se rozhodl sepsat vlastní příspěvek.

Jako každá nemovitost, i tenhle dům určitě někomu patří. Snažil bych se to tudíž řešit touhle cestou. Zaujal mne taky příspěvek jednoho diskutujícího který doporučuje drobné kanadské žertíky. I tohle je cesta.

Naopak cestou častého volání PČR se ničeho nedoberete. PČR nemá na starosti jen váš dům a kdyby tym měla 5x - 10x denně jezdit, tak po velmi krátké době by začali jezdit naštvaní příslušníci, kteří si jen opíšou OP a maximálně na to napíšou záznam.

Kdybych v takovém domě bydlel já, udělal bych kombinaci všeho výše popsaného ..

0 0
možnosti
OU

26. 3. 2009 7:13
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MH

Manuel Hedilla

25. 3. 2009 21:47
Na feťáky

je nejlepší baseballová pálka. Každý soused do ruky jednu, nemuseli byste jim zkřivit ani vlásek a už byste o nich nikdy neslyšeli. Investice cca 300 Kč na osobu, která by se vám bohatě vyplatila.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

25. 3. 2009 20:57
Co to má

co dělat s demokracií? Nefunkční policie, nedotknutelnost lůzy - to je "demokracie" levičáckého střihu, diktatura  podivných ochránců všelikých obskurních práv, multikulturalistů a politických korektníků... Teď nám ještě chybí "antidiskriminační zákon" a jsme definitivně v (Y). Demokracie neznamená, že se hlasuje o čemkoli ani to, že kdokoli má přístup kamkoli. To by pořádkumilovný člověk musel jen utíkat před lumpy a bordeláři, nebo jim otročit.  Jedinou alternativou je nedovolit komukoli, aby se vetřel do vašeho spolku, domu, klubu, mít možnost vetřelce vyhnat. Nemůžete dát komukoli právo přihlásit se do vašeho  šachového klubu a pak  dovoliot "hlasování" o j přeměně klubovny třeba na bordel.  Ať si každý dělá co mu libo, ale nesmí mít právo otravovat ostatní. "Sociální" práva jedněch  jsou vykoupena nucenými pracemi druhých. To musí skončit.

0 0
možnosti
MH

Manuel Hedilla

25. 3. 2009 21:52
Re: Co to má

Problém je v tom, že ta špína, která se u nás po plyšáku posadila do honosných křesel, tu demokracii spojuje automaticky s protežováním darebáků a pochybným konceptem "lidských práv", která nejsou vázána na povinnost vůči společnosti a státu. Levičáci ovládli společenský prostor. počínaje médii přes státem podporované neziskovky až po nejvyšší státní funkce. To musí skončit a taky to jednou skončí. Doufejme jenom, že to bude brzy a kultivovanou cestou.

0 0
možnosti
F

fext

25. 3. 2009 19:45
demokracie

Mimochodem to, že se necháte se sousedy terorizovat bandou smažek není tak úplně vina demokracie.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

25. 3. 2009 18:57
zalozte si se sousedy domobranu

Od policie zadnou pomoc necekejte. Spolu se sousedy si zalozte domobranu s pravidelnymi hlidkami. Pokud se fetaci objevi obvolejte ty fyzicky zdatnejsi a smazky vyzente. Sice se vas za to budou urady buzerovat co to jen pujde  (fetaky samozrejme nechaji na pokoji) ale je lepsi preckat uredni zlovuli nez byt zamordovany smazkou v rausi.

0 0
možnosti
F

fext

25. 3. 2009 14:38
proč

...jste je odtamtud se sousedy nevykopali?

0 0
možnosti

anžto

25. 3. 2009 14:29
policii

je to jedno. Kdyby tam přišli tak a viděli je tak je jim to fuk, napíšou si možná č.občanek a jdou pryč. Pracuji v místě, kde je jich nepočítaně. Píchají si přímo na chodníku - už se ani neschovávají. Kolirkát jsou mezi nimi i těhotné a s dítětem v kočáru. Policii je zde vidět velmi zřídka - a když tak udělají to co viz výše. Taky mě fascinuje, že jí to dítě nechají, že ho nesebere sociálka...navíc přímo u vstupu do metra, každé ráno prodávaj. Myslíte, že to někoho zajímá? houby 

0 0
možnosti
LR

radik

25. 3. 2009 14:16
vědí co činí

Ale oni vědí co činí, jenom se schovávjí za to že jsou zfetovaní a vůbec neví co se děje, v některých případech to totiž pro ně může být polechčující okolnost.

0 0
možnosti
TJ

vioš

25. 3. 2009 13:47
smůla

Také jsme měli v baráku feťáky. Ovšem byli aspoň trochu "inteligentní" a procedury prováděli v autě venku. Také pěkně zuřili, když jim to auto vykradli a o všechno přišli. ;-D Byli tak nafetovaní, že nerozpoznali otevřené okénko ... a už to měli fuč. Bohužel, máte to složitější. Snad jen se stěžovat a stěžovat na byťáku. Znepříjemňujte jim život jak to jde.

0 0
možnosti