Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Jack777

4. 3. 2009 23:05
...

Proto raději město, burani jsou holt burani :-)

0 0
možnosti

oldiess

4. 3. 2009 18:40
Nezlobte se, ale musím vás brát trošku s reservou

Pochybuju totiž, že sousedka se svíjela u tyče v motorestu přes poledne, jistě to bylo až večer a v noci. Opravdu nám ale chcete namluvit, že byla už v  sedm ráno vzhůru?

0 0
možnosti
A

Alfie

4. 3. 2009 19:47
Re: Nezlobte se, ale musím vás brát trošku s reservou

Počítám, že v sedm ráno měla "večer", tj. vrátila se z práce. Prostě režim naruby - dopoledne šla spát, odpoledne měla "ráno" a večer šla do práce, odkud se vracela v sedm ráno.

0 0
možnosti
MM

myskamiki

4. 3. 2009 18:07
Holt

meli jste maly pozemek, to je vse.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

4. 3. 2009 15:57
Měli jste to prodat

nějaké rozvětvené rodině našich stále opálených spoluobčanů, ať si to v té vsi řádně užijí.

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

4. 3. 2009 16:58
Re: Měli jste to prodat

to je nápad!

0 0
možnosti
S

Semper2

4. 3. 2009 14:55
Kraj, kterámu se vyhýbám: Rudé Rokycansko

To jste si tedy dal. Tenhle kraj byl divný už za I. republiky, bolševik a nezbaboh kam se jen podíváš.

Celá severní strana Brd je taková. v obci Komárov ( dříve Sv. Dobrotivá), kde byl dříve koncentrák pro faráře, vítali téměř všichni místní občané v 68´ Rusáky. Měli jste se stočit na jih : na Příbramsko, Sedlčansko, Písecko.

Halt nejni venkov jako venkov, nejlepčí je na venkově moravskym a jihočeskym. I Vysočina ujde. A taky kolem Náchoda a Letohradu to nejni špatný.

Tady máte mapku, podle ní se dá dobře orientovat. To žlutý a světle zelený nestojí za nic. To abyste vědíl, dybyste chtěl zas něco kupovat.

Podívejte se na toho Milouše Zemanojc, jak byl mazanej... víte, kde má svůj boudoir ? Že ne ? Přesně v tom tmavě modrým "fleku" mezi Čechama a Moravou. Divný vite. Proč se takovej docela festovní bolševik stěhoval do takovýho "klerikálního, zavostalýho a tmářskýho" kraje. ..Asi věděl proč ! Ale VY ne, Vy jste vlez komoušům přímo do huby.

0 0
možnosti
S

Semper2

4. 3. 2009 14:58
Kraj, kterámu se vyhýbám: Rudé../ A TADY JE TA MAPA :

A tady máte tu mapu, ale pozor, je to důvěrná informace .

http://www.czso.cz/csu/redakce.nsf/i/podil_obyvatel_s_nabozenskym_vyznanim_sldb_2001/$File/mapa306.jpg

;-DR^ Za článek karma, líbil se mi.

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

4. 3. 2009 14:41
já šel bydlet z malého města na samotu

a mám opačnou zkušenost.Na dohled od mého domu má zahradní chatku jeden architekt a ten když přijede,tak musím schovat koně protože buď střílí z pistole do stromů a to nepřetržitě třeba celý den nebo řeže dřevo,seká trávu nebo stříká stromy.Ten nadělá za víkend tolik rachotu a škody,že deset lidí by to za měsíc nezvládlo.

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

4. 3. 2009 14:28
život je košatej.....:-)

Taky jsme řešili, jaktože naše kočka v sousedovic holubníku, sousedův plot padlý v našem záhonku, naše děti na sousedově stromě, sousedova střecha na našem autě... Jednoho dne se rozvodnila strouha, vzala to přes septiky, studně a zahrady všech bez rozdílu a jak najednou byli všichni svorní...

0 0
možnosti
AH

nyny.

4. 3. 2009 14:23
inu

já bych nezevšeobecňovala. Darebáci a hlupáci se najdou všude, jak ve městě, tak na venkově.Kolem sebe mám hodně lidí, co se odstěhovali na venkov a s jednou výjimkou jsem žádné podobné případy nezaznamenala a to ještě ta výjimka byla spíš vidou vlastního hloupého chování. My jsme se přestěhovali po stavbě domečku před 4 lety a vztahy jsou naprosto dobré.

PS: proboha ale to příčestí minulé v tom fakt máte dost problém.

0 0
možnosti
A

alenuse

4. 3. 2009 14:01
idylka?

Já nevím, já čekala, že v tom příběhu zjistíte, že na zimu, aby vám bylo teplo, musíte celé léto dělat dřevo, že pořád lítáte kolem oprav na baráku, přibyly starosti typu: pokazil se bojler, vodárna, čerpadlo apod. , kurník nám vyplenily lišky a investice do slepic byla tím pádem zbytečná atd. Já bydlím na venkově a tohle je můj život. Nedovedu si představit, že bych z "poklidného městského" života měla na stará kolena začít otročit. A vy zatím si stěžujete na sousedy. A v paneláku vám snad schválnosti nedělali? Jenže každý si dovilí jen to, co mu dovolíte vy. Nechci je samozřejmě omlouvat, narazil jste opravdu na  mistry sousedy. Je mě líto, že to místo vám nezakořenilo k srdci tak, že jste se nedokázali sousedům ubránit. Příště snad zvolit odlehlejší místo, aby kraje vašeho pozemku se sousedovým měli od domu ještě velkou rezervu.:-)

0 0
možnosti

WIFI

4. 3. 2009 14:16
Re: idylka?

souhlas, pokud není domluva, musí přijít odpovídající reakce:

- spadne dříví na plot ? Není možná domluva na opravě. Tak to budem řešit přes úřady

studna ? Když někdo začne kopat svoji studnu pár m od mý a já nezasáhnu, tak jsem v.l. Studna je stavba, která nelze dělat svépomocí, takže řešením se oznámení na stavební. Když holt člověk pořád ustupuje, nakonec prohraje

0 0
možnosti
VK

sibidlo

4. 3. 2009 13:58
A ještě:

Motorové pily,sekačky,cirkulárky a různé traktory a trktůrky domácí výroby v neděli. Psy co štěkaj, jen tak, nonstop. Parchanti co řvou, jak mezi paneláky do 11ti večer. Kohouti co řvou už ve3 ráno. Atd.

Tak že pokud na venkov, tak na samotu kilometry od lidí.

0 0
možnosti

WIFI

4. 3. 2009 14:14
Re: A ještě:

musíš rozlišova:

cirkulárky, motorové pily a traktory nejsou problém - většinou je používají místní pro přípravu dřeva, obdělávání pozemků, tj. záležitosti silně sezónní, párkrát se to přežije

Jiná věc jsou sekačky (přesněji pseudosekačky), vyžínače, zastřihávače plotů atp. - věci které většinou používají chataři, chalupáři a někteří místní, kteží se stydí za venkovský způsob života. Takže sekají minimálně jednou týdně, ještě tak výkonou sekačkou, že malá zahrada jim vystačí na celé odpoledne.....

0 0
možnosti