Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

norayellow

16. 7. 2010 19:59
No

oni Socialce sice odchod nenahlasi, ovsem take nebudou moci kazdych 14 dnu z Kanady zavolat a vymackat na vsechny otazky yes a no aby podpora v nezamestnanosti prisla. Protoze jedna z otazek je: Opustil jste uzemi Kanady behem casu....atd. Na tu oni odpovi No - aby penize dostali, ovsem telef. pristroj zaznamena predvolbu z jine zeme. Hovory jsou nahravany. Takze by to museli mit vymakane jedine tak, ze by sve osobni cislo kterym se prihlasuji dali nekomu kdo v Kanade je a ten by tam kazdych 14 dnu volal. Navic socialka nefunguje tak, ze by vam jednou priznali nejaky peniz a dostaval jste ho az do duchodu, tak snad nefunguje nikde. S tou elektrinou a plynem to take nebude tak horke, kolik z nich prosim vas bydlelo ve svem pronajatem byte ci dome? Vite jakou musi nekdo kdo nema v Kanade historii zaplatit prvotni zalohu aby mu vubec odber prihlasili? Pokud tu nemate coby emigrant nekoho kdo se zaruci, tak vrazedna castka.

0 0
možnosti
KX

kion xy

16. 7. 2010 18:18
Karma

Co s tím?!

Air IndiaR^(a nejlépe hned z Kanady)

Jinak to nepůjde-zpět do vlasti předků!!

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

16. 7. 2010 12:40
A co kdybyste se

taky vy tam, v Kanadě,  /když už jste museli svou nechuť k "novým romským spoluobčanům" v Česku údajně diskriminovaným  skrýt za zavedení víz namísto přímého zákazu vstupu cikánů nebo zamítnutí jejich žádostí o azyl/ pochlapili a vymáhali neoprávněně vyplacené částky soudně? Co kdyby jste na ně vydali mezinárodní zatykače kvůli podvodům, ukradeným mobilům, čachrům s doklady? Ovšem i tady máme máslo na hlavě -  chtělo by to neposkytnout jim zde žádné dávky ani ubytování. Ať si vše zajistí na trhu nebo ať jim "pomohou" ti, co jim pomáhali s emigrací.

0 0
možnosti
M

MedanekTom-icek

16. 7. 2010 11:46
nespokojenost

Dobrá, takže... jsem běloch, v nejlepších letech, seberu se, pojedu do Kanady, jelikož umím vzít za práci a domluvím se plynně anglicky, třeba bych se tam uchytil. Nebudu, ale vyřizovat víza, pěkně nahlásím, že se cítím ohrožen na zdraví, jsem diskriminován našimi úřady, protože pokud nemám zlatý řetěz u krku, nenadávám paní na přepážce a pracovat prostě nechci, tak musím platit daně za něco co jsem neudělal, půjdu si sednout za pár facek drzému frackovi na ulici (nedejbože aby dokonce byl rom). Oni mi v Kanadě neprokáží, že to tak není, dostanu dočasné občanství , po času se přistěhuje má rodina a protože pracovat umíme a chceme, budeme se (s ohledem na daně, výdělky, příspěvky v Kanadě) mít minimálně 2x tak lépe jak tady.

Chápe to někdo?

0 0
možnosti
GMV

Glock Mark VI

16. 7. 2010 12:34
Re: nespokojenost

Mám dojem, že tohle nějaký běloch už udělal, někdy v roce 1998, normálně přijel do Kanady a požádal o azyl. Byla z toho pěkná aféra v novinách ....

0 0
možnosti
K4

kirduk 4

16. 7. 2010 10:10
Zpátky

se budou vracet letadly ? V tom případě... doufejme ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 565
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1194x
Jsem důchodce, který stále miluje život  kolem   wunschlad@seznam.cz

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy