Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, zdroje přece jsou, že ano?

0 0
možnosti

Nikoliv, zdroje nejsou. Před deseti lety byly, nyní nejsou. Jistě to víte stejně dobře, jako já. A zdůazňovat speciálně tuto větu bývalého premiéra Špidly není tak úplně fér - jeho vláda připravila ambiciozní sociální reformu, která bohužel nenašla tehdy oporu u koaličních partnerů, přiznávám, že ani u části sociální demokracie, odmítli ji jednoznačně komunisté (jakoasociální) a ODS do ni střílela z pozic, které bychom mohli při nejlepším nazvat levicové, ve skutečnosti to bylo spíše extrémistické (přičemž jí nazývala asociální). Připomínat stále dokola kjednu větu vytrženou z kontextu je levné.

0 0
možnosti

70 % lidí považuje rozpočet za chybný?  S t r a š n é !!!

A kolik procent lidí vůbec tuší, o čem rozpočet je? Promile? To asi přeháním, ne?

0 0
možnosti

PS: Nelze souhlasit ( v jakékoliv oblasti) s tím, že názor odborníka má stejnou hodnotu, jako názor laika.  Domnívám se, že nebudete tvrdit, že názor zkušeného lékaře má stejnou hodnotu při posuzování choroby, jako názor pokladní ze supermarketu (klidně vymyslím jiný příklad, pokud se pokladní urazí).

Pro úplnost: tím netvrdím, že všichni ministři znají všechny souvislosti rozpočtu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1359x
Zcela obyčejný člověk ze severní Moravy, kde je drsné podnebí a skvělí lidé. Shodou okolností jsem poslancem, ale to není tak podstatné. Nicméně moje barva je oranžová.

Seznam rubrik