Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

31. 10. 2012 1:24
Autorovi je vyčítana

jednostrannost ve výpočtu různých zlodějen v čase po sametové revoluci. Vážení kritici , asi jste si přečetli špatně už nadpis ) Rebelové v ODS? Nejde o daně, jde o prachy .Nastala v ODS nějaká situace, kdy někteří poslanci ODS tvrdí , že jim jde o neúměrné zvyšovaní daní v pravicové koalici a pokud nedojde k nápravě , oni nepodpoří příjetí určitých zákonů a autor vyvrací jejich argumenty , které nějakým způsobem popisuje a zdůvodňuje nepravdivost tvrzení vzbouřených poslanců ODS a úvádí argumenty, které jsou nejspíš pravděpodobné. A kritici článku , hlavně proto , že vědí , že autor udeřil hřebik na hlavičku , snaží se hodnotu napsaného snížit a znehodnotit .

1 0
možnosti
JJ

tenkdomacas

30. 10. 2012 19:28
Vážený autore,

to, co o sobě uvádíte v perexu, váš článek zcela rozporuje. Ideologie je tam až hrůza. Po přečtení článku jsem si říkal, hle další socanská propaganda  A když jsem si o vás přečetl ,že jste náhodou  poslanec, tak mi to bylo jasné. Nejsem příznivec ODS ani ČSSD, dle mého názoru a zkušeností krade většina politiků a je jedno z které strany jsou. Vy jste ale všechny zlodějny naházel jen na strany, které byste určitě nevolil. Dále nemá cenu se tím vaším bulvárem zabývat. Velmi jste mě zklamal.

1 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

30. 10. 2012 17:43
Zajímaví článek od pana poslance

Poslance, který aktivně připravuje společné vládnutí rudých a oranžových v krajích a celorepublikově.Rv

:-):-):-)

0 0
možnosti
AP

AntonínP

30. 10. 2012 15:33
Jen v tom pořadí tunelů máte chybu

největší jsou, samozřejmě Zemanovsko - Kavanovské Gripeny, poté následují, pravda překažené, Paroubkovsko - KÜHNLovské pandury a teprve potom přichází to Vámi zmiňované.

0 0
možnosti
IN

uspěšný a krásný pravičák

30. 10. 2012 17:04
Re: Jen v tom pořadí tunelů máte chybu

Myslíte ty Gripeny, o kterých americká ambasáda psala, že si na nich Kalousek tak namastil kapsu, že si může hrát na pana poctivého?

A kde je ve vašem seznam Řebíček, který se za čtyři roky ve vládě stal z milionáře miliardářem. A pandurama odjel Topolánek s Dalíkem.

0 0
možnosti
IN

uspěšný a krásný pravičák

30. 10. 2012 14:56
vsem jde o prachy

zvlast tem co vladu nakonec podrzi. hypoteka to je pane previt

1 0
možnosti
IN

uspěšný a krásný pravičák

30. 10. 2012 14:57
Re: vsem jde o prachy

jinak mimochodem vasi analyzu vypustil okamzite po objeveni se rebelie necas jako klasicky natlak na umlceni ;-D

nic originalniho

0 0
možnosti
KC

vialli

30. 10. 2012 14:16
Autor není

až tolik originální. Kdo blíže sleduje politiku ve vyšších patrech českého státu, musel k podobným závěrům přijít. A dále: Česko už je natolik prolezlé zlodějnou, že mám obavy, zda je vůbec síla tento trend někdy zlomit. Autor vidí nemorálnost jen na jedné straně, ale zapomněl dodat, že něco podobného, i když v méně zjevné podobě, se děje i v řadách ČSSD. I proto dostala tato strana od voličů varování, že může skončit stejně jako ODS. Nevidím proto v reálném čase žádné reálné řešení, naopak: po vyhraných volbách nebude ČSSD prakticky nikdo informovaný kontrolovat. Česko jako celek padne do obří finanční žumpy, v níž se mohou utopit nejen okrádaní, ale i kradoucí.

3 0
možnosti
PK

ahaswer

30. 10. 2012 13:23
Karma

Ve svých dedukcích vycházíte z naprosto reálného odhadu a vaše konstrukce je tak těsná s realitou,že mám dojem,že víte víc,než naznačujete.

Dobré,tleskám.

0 0
možnosti
K

kuchl

30. 10. 2012 12:12
Komunisté s soc.dem.

vyhrají volby a definitivně to tady půjde do kytek . Žádný strachy ![>-];-)

2 0
možnosti
JL

blueheart

30. 10. 2012 9:40
Že jde o VZP

prachy a strach z kriminálu, bylo jasné od začátku, co se ten podivný ksicht Šnajder začal cpát do televize, jak jen to šlo.

0 0
možnosti
PH

petrph

30. 10. 2012 8:13
to si nevyberete

Státních - a státem kontrolovaných podniků v jejichž dozorčích radách má zasedat zástupce státu je poměrně omezený počet, a jen poslanců za ODS je kolem 60.Čili, skoro každý z nich má nějakou trafiku v nějaké dozorčí radě, a kdykoliv lze tedy nadhodit že ten a ten poslanec činí to či ono, podává ten a ten návrh protože zasedá v nějaké radě, A  nakonec zase kvůli VZP a IZIPu Tluchořovi a spol nic nehrozí, přinejhorším  bude odvolán generální VZP. .A zase IZIP už je provařenej a pozastavenej, čili na něm už se tolkik mevydělá..(něco jo, ale to je skutečně skoro "za práci", a na úplatcích politiků už to tolik nehodí). Nečas nemůže "slíbit" Tluchořovi že na IZIPU ještě něco trhne navíc, i kdyby ho na hodinu jmenoval ministrem zdravotnictví.   Nejvyšší čas rozjet nějakej novej další tunel.

Tady už se prostě hraje o víc, a jako případný předseda ODS a premiér ještě na 2 roky (když si se s Kalouskem domluví) si Tluchoř na provizích přijde na mnohem víc.Vzpomeňme na bejby Grosse

1 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1359x
Zcela obyčejný člověk ze severní Moravy, kde je drsné podnebí a skvělí lidé. Shodou okolností jsem poslancem, ale to není tak podstatné. Nicméně moje barva je oranžová.

Seznam rubrik