Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

29. 11. 2011 14:44
Jo - že většina partyzánů se stala partyzány až po

začátku května 1945 si již v té době cvrlikali vrabci na střeše. Že tomu dnes někteří nevěří je možná tím, že vrabci nějak vymírají.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

29. 11. 2011 14:42
Jak se provádí "mezinárodní statistika" korupce?

To by mně zajímalo.

Vypovídají pouze sociologické výzkumy. Např. o tom, že zde nemá bulvár (jiný tisk či televize zde není) o čem psát a tak dokola omílá korupci. Lidi se rádi nechají zblbnout přesvědčováním o tom, že ti úspěšní nutně musí být podvodníky. Pak se to zpětně odrazí v těch průzkumech - a bulvár má o čem psát. Spirála.

Ale statistika to není, vážený pane.

0 0
možnosti
M

mevak

29. 11. 2011 20:33
Re: Jak se provádí

Jednat s odbory ??..... Autor blogu je naprosto bláhový.

0 0
možnosti
PH

petrph

29. 11. 2011 9:53
jak už jsem napsal jinde

Nečas se musí nutně pasovat do role oné Rudé armády,která 9.května dodrkotala do Prahy. Přičemž, už od 6.května stály americké tanky v Plzni. Jenže -ty do Prahy - na základě zákulisních dohod mocností do té Prahy dojet nemohly. Takže si ti "pozdní partyzáni " bránící Prahu museli počkat na ještě pozdnější osvoboditele, a brzy jednu totalitu vyměnili za druhou. A že sovětské "davaj časy" nebylo to nejhorší to je čekalo...

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

29. 11. 2011 12:52
Re: jak už jsem napsal jinde

A to jsou kdo ti američtí vojáci v Plzni? ČSSD? Já osobně myslím, že v Plzni v tuto chvíli není ani spojenecká bambitka. :-)

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

29. 11. 2011 9:28
Ono se snad začíná blýskat na časy.

EK zvažovala přerušení proplácení dotací. Přijetí nového zákona o zadávání veřejných zakázek ale změnilo její názor. Není možné očekávat po Nečasovi nebo Sobotkovi, že budou nějak nápomocni při řešení kauz minulých, to by jim ve stranách neprošlo. Ještě tak lidé navázaní na státní zakázky skousnou přitvrzení podmínek do budoucna, ale že by si šli sednout za skutky minulé? Ono to vůbec není o čestnosti politiků. Ta neexistuje. Celé to je o společenské poptávce. Úspěch TOP09, VV byl projevem touhy voličů něco změnit. Nové strany přes trapas s véčkaři opět cítí šanci.  Drzý Paroubek dokonce říká, že musí rozbít dlouholetou, neblahou hegemonii ODS a ČSSD. Výsledky Transparency international nemohou odrážet přijetí nového zákona. Zda k něčemu bude, ukáže až čas. Bez náklonosti voličů k novým stranám se ale nic nezmění.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1359x
Zcela obyčejný člověk ze severní Moravy, kde je drsné podnebí a skvělí lidé. Shodou okolností jsem poslancem, ale to není tak podstatné. Nicméně moje barva je oranžová.

Seznam rubrik