Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

buxus

13. 7. 2012 9:23
Dobeš i celé VV jsou mi z duše protivní

... ale zásadní problém byl u předchozích ministrů. Byla vybrána firma, která je specializována na telekomunikace, nikoliv na přípravu složitých aplikací. Pokud říkáte "Jenže práce na aplikaci započaly až od ledna tohoto roku" musíte si uvědomit, že tomu, než se začne psát aplikace předchází velmi rozsáhlá příprava - musíte celý systém poznat, poznat jednotlivé mechanismy, podle kterých funguje, sebrat potřebné údaje, atd. - a teprve potom začít psát aplikaci.

Takže situaci nezavinila jedna osoba - nepochybně to spíše hovoří o odborné úrovni příslušných úředníků ministerstva (ti tam jsou pořád za každého ministra) a úrovni předchozích ministrů, kteří si před podpisem smlouvy nezjistili (nebo úmyslně ignorovali) reference o firmě. Dobešova vina spočívá v tom, že takto vytvořený systém nechal spustit naostro bez náležitého odzkoušení a odladění.

0 0
možnosti

Solomon Short

13. 7. 2012 9:07
jen technická

Firma se jmenuje ATS - Telcom, ne Telecom ;-)

0 0
možnosti

Velebný

13. 7. 2012 9:16
Re: jen technická

Děkuji. Opraveno. LV

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1359x
Zcela obyčejný člověk ze severní Moravy, kde je drsné podnebí a skvělí lidé. Shodou okolností jsem poslancem, ale to není tak podstatné. Nicméně moje barva je oranžová.

Seznam rubrik