Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Měl byste blogovat v angličtině. A vysvětlit tu hrůzu, když největší anglické fotbalové kluby vlastní Rusové.

0 0
možnosti
VH

Jo, jo. Taky jsme se těšili na televizní pondělky, vyhrazené slovenským (vždy vynikajícím) inscenacím. Všichni jsme rozuměli (bylo to možná proto, že nám nikdo v blogu 'o ničem' nevnucoval nelásku ke všemu cizímu). Stáli jsme frontu nejen na Letiště či Hotel, ale i na Kolesá - a nani trochu nám nepřipadalo divné, že jsou ve slovenštině (a Husák s tím neměl nic společného).

   Hlupáky jsou nejen ti, kdo jsou přesvěčeni, že poručí muti, kulty, ale stejně ti, kdo si myslí, že našich 10 miliónů jsou jediní lidé na světě.

0 0
možnosti
RH

Správně česky je slovenština..

0 0
možnosti
Foto

Mám spadnout z vozíku na hlavu, aby se mi v ní rozvítilo? Nebo skočit ze skály či rovnou se zastřelit? ČSSZ by Vám poslala děkovný dopis.

0 0
možnosti
BT

je těžké odhadnout co vás vlastně štve, budete předpokládám někde z Prahy či okolí kupříkladu my tady z Valašska to vidíme zcela jinak

0 0
možnosti
Foto

Vy to máte jednoduché, asi by Valachům nevadilo, kdyby se stal jejich králem blbej Pražák.

0 0
možnosti
JP

Nepochopil jsem co chtěl básník sdělit. Já a vlastně celá rodina jezdíme rádi na Slovensko a máme tam i stále přátele. Slovenština mému sluchu dál lahodí. Je pravda, že česko-slovenské zkomoleniny od dvou politiků také nemusím. Ale to je tak vše.

0 0
možnosti
Foto

Z toho si nic nedělejte, já také mnoho věcí nechápu. Třeba, kde jste se dočetl, že nenávidím slovenčinu. Možná, že nemáte tolik času v práci číst v klidu a pohodě. Jinak se těším na Vaše články, žádné jsem na blogu nenašel.

0 0
možnosti
Foto

Hloupé, navíc plné chyb. Rv

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, jsem hlupák a navíc ze Žižkova, který slovensky moc neumí. Přeji pevné zdraví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 758x
Rentiér s úsměvem idiota při pohledu na výměr ČSSZ a mávající průkazem ZTP v domnění, že je majitelem Zlaté karty Spolku přátel žehu.

Seznam rubrik