Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Za fajnovou prču se halt cáluje ňákej poplatek.

CO SE VODEHRÁVALO V PALICÍCH CHYTREJCH PANÁČKŮCH, NEŽ UDĚLALY ZÁBAVU PRO VĚČINU PROSTEJCH LIDU? ALE TEĎKONC SE STAL ZÁZRAK. PREJ ŽE JE ČT2 PRO ŇÁKÝ S FRŇÁKEM PRŠÁKEM. ASI SEM SE MEJLIL, HUMORNEJ POŘAD NA STOJÁKA JE I PRO NÁS CO SI NEHRAJEM NA INTELIGENTI.

My zme s mámou vobyčejnský lidi a strašně moc máme rádi, dyž je v telce něco veselýho. Von si jeden užije smutnýho dost a někdy je dobrý se vodreagovat. Tůdle nebylo nic rozdováděnýho vo sobotním večeru, na žádným kanálu nemravná jukanda nebo ňáký řeči vo tomhlenc. Byly sme celý nešťastný, páč to vypadalo jakobyzme neměli nárok si voddechnout po tejdení dřině. My se dycky nejvíc chechtáme takovejm fórům co nejsou pro ty chytrolíni. Voni nám moc vaděj ty kecy pro intoše, co si vo sobě myslej, že sou něco víc. My sme dycky s mámou raděj merčily na Novu a pozdějc na Prímu, voni měli furt takový pořady pro lidi, kerý si na nic nehrajou a sou lidový. A hlavně sou nějak placený jinejma lidma a reklamou, co pak nabízej kdejaký šunty, takovej podomní vobchod rovnou z vobrazovky. To my se jim vyhejbáme, děláme neviditelný nebo dem na záchod. A je to zadara.

Voni byli stejně stejně moc vychcaný ty panáčkové, co vodhlasovaly, že musej cálovat šicky nákej kondenzovanej peníz. Prej kdo má televizi stejně kouká na něco veřejnýho, prej je to nemlich to samý jako dyž du na veřejnej WC a hajzlbába taky natahuje ruce. Ale vono se to nějak vyvrbylo, je všecko teďkonc lepčí. Dyž už musíme pustit vorla za tu zábavu, nejčko se nešprajcujem. Nekonečný čekání jak na pracáku, ale teď je jináč, co je vedoucím v český televizi ňákej pán vod Novy nebo vod tej druhej. Von tomu rozumí a ví vo lidový zábavě toho tolik, jako by měl střelnici i s kolotočem.

Tůdle sme se moc řehnily, dyž byl ňákej pořad na dvojce. Já blbej si furt myslil, čt2 sou řeči s lidma, kerý nikdy nedělaly rukama, synfónie a ták. Už taky na to přišli, co my zezdola víme vo tom svý. Normální lidi chtěj slyšet ,,hovno, prdel, sračka,,. Tomu voni rozuměj, je to jejich značka. Vona se ta chlámárna menovala Na stojáka, máma se válela smíchem až padala z válendy. My byly na větvi z tý paní, co ze sebe dělala něco jinýho. Pánovi co protahoval ženskejm komíny, bysme dali zasejc vlaječku vzornýho pracovníka a Pavlásek byl opět éňo ňůňo. Holt zme ale blbý, někerý slova prej byli v jugoslávštině nebo slovenštině nebo tak nějak. Já co znám, vono je prej jebání ve Švejkovi s vodkazem na hrubou srbskou nádavku. Ale za to nedám ruku do vohně, nejsem tak zdělanej a moch bych bejt vohořelej. Mi se moc stejskalo po těhle řečech, já mám dávno vojnu za sebou, za kus týdle lidový veselosti bych šel světa kraj.

Už je to tady, nemusíme se doprošovat, abyzme se taky porochňaly v něčom tak veselým, kdy padaj chlapům gatě a praskaj ženskejm ramínka. Pan řiditel prej nemá tu židli na doživotí a to je velikánská škoda. Já se moc bojím za všecky vobyčejnský a prostý lidičky, že se potom vobjeví ňákej ouchyl a tudle srandu nám zatrhne. Vono by to nebylo dobrý pro nikoho, prej se moc chechtaj i zástupci v Radě bůchví kohočehočí. Bóže to byla rána do vazu, snad by zme si musely stěžovat na ňáký porušování.

Píšu ménem prostejch lidu, jen víc takovýhle srandy. Já si dycky myslel, že už nic fajnovějšího než Partičku neuvidím. Mejlit se je prej lidcký, i česká televize de s dobou a štafáž v hledišti je taky podívaná, lidi se plácaj navzájem, je to taškařice pro všecky zůčastněný. Je to zkrátka mámo prdel a dyby ty prostý lidi víc pískaly, tak by to bylo světový. Podle hvizdu poznáš nejen pizdu, jen si nejsem jistej esli ten dav v hledišti taky vodvádí tak dobrou práci jako televizní štáb i s náčelníkama.

Dyby voni ten smích tam přidávaly, já bysem byl uraženej. Copak sem nějakej vůl? Ale proč nezaplatit Kafkám ňákej směšnej peníz za tu kopu lidový zábavy. Dyk bych je stejně propil nebo mi je sebrala máma na šminky.

Autor: Ladislav Smrčka | čtvrtek 21.3.2013 15:07 | karma článku: 13,75 | přečteno: 867x
  • Další články autora

Ladislav Smrčka

I když jsem starý vůl, mám rád novoty. Prima je moje telka.

Jsem okouzlen rozmanitostí nápadů, jak tato stanice myslí na nás, kteří nemají vylézat z hrobů a když už, nepřeje si její management, abychom o něco zajímavého byli stařeckou zapomnětlivostí ochuzeni.

2.7.2014 v 15:44 | Karma: 12,24 | Přečteno: 791x | Diskuse| Ostatní

Ladislav Smrčka

Vítejte ve sklepě aneb kartinky ze země, kde je možné všechno.

A pro některé je stále tou zemí, že není žádné jiné, kde se člověku tak volně dýše. Země, kde se lže, jako když ΠΡΑΒΔΑ tiskne.

7.5.2014 v 15:25 | Karma: 16,54 | Přečteno: 506x | Ostatní

Ladislav Smrčka

Jak "vědecky" obohatit mykologii o houbu, která neví čí vlastně je

Dostal jsem k narozeninám veselý houbový stolní kalendář, kterému vévodí na přední straně statný pravák. Ale tím všechna krása končí.

4.5.2014 v 16:17 | Karma: 7,35 | Přečteno: 419x | Ostatní

Ladislav Smrčka

Také máte stejný pocit, že vás mnozí novináři mají za vola?

Nechci si přihřívat polívčičku a nasazovat oslí uši panu generálnímu veřejnoprávnímu. Ale když začaly dostihy sledovanosti mezi ČT, Novou a Primou, řečeno slovy koňařů majitel stáje Dvořák dal order žokejům a jezdcům v sedle ČT, aby zadržovali koně.

29.4.2014 v 18:25 | Karma: 14,65 | Přečteno: 596x | Ostatní

Ladislav Smrčka

Když se nad lůžkem houpá hrazda a připomíná rameno šibenice.

Stačí rok strávený na nemocničním lůžku a vaše nálady se mění podle míry informací, ze kterých si sestavujete pomyslný horoskop nejen na den, týden, měsíc, rok nebo dva.

29.4.2014 v 14:34 | Karma: 12,08 | Přečteno: 667x | Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

D35 u Litovle zablokovala nehoda, ze zdemolovaného vozu se vysypal náklad

2. května 2024  10:45,  aktualizováno  11:01

Cestu po dálnici D35 ve směru z Olomouce na Mohelnici zkomplikovala dopoledne nehoda nákladního...

Summity EU jsou válečné kabinety, nemáme mírovou iniciativu, stěžuje si Fico

2. května 2024  10:59

Evropská unie není s to přijít s mírovou iniciativou pro Ukrajinu, všechny schůzky státníků...

SPOLU vsadilo na antikampaň. Paroduje heslo ANO a spojuje hnutí s Ruskem

2. května 2024  10:56

V kampani před volbami do Evropského parlamentu vsadila koalice SPOLU i na antikampaň. Na sociální...

KOMENTÁŘ: EU byla naše výhra a šťastné rozhodnutí, byť přinesla i chyby

2. května 2024  10:41

Česká republika i Evropská unie stály před dvaceti lety před velkým rozhodnutím. Pro obě strany to...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1050x
Rentiér s úsměvem idiota při pohledu na výměr ČSSZ a majitel elektrického invalidního vozíku, budícího zájem dětí a závist dospělých.

Seznam rubrik