Někteří z nás jsou nepoučitelní. A je jich čím dál tím víc.

Snad za to můžou naše dějiny, že jsme se raději schovávali za rohem a vyplazovali jazyk na nepřítele. Tak jak to dělávají malí kluci, kteří kdyby to bývali věděli.....

Ti povyrostlí hrdinové dokonce hrozili prstíky vztyčenými k nebi a pak se vymlouvali, že si jen hráli na protileteckou obranu. Když dospěli tělesně, jak rádi se mnozí houfovali a vítali imperátora se zviženou pravicí. Jen zapomněli na jednu maličkost, že budou také mrtví. Ave Caesar, morituri te salutant!

Překvapuje mne ta míra blbosti duševně méně vyvinutých jedinců, kteří nejen hlasitě volali a v nočních tmách plni odbojového elánu, připisovali pod nacistický plakát ono hloupoučké NÁM TO NEVADÍ, MY TAM NEBYDLÍME.

Fascinující je ona hloupost mluvící menšiny národa, plná věřících ateistů, plácajících ručičkami a jako na povel bubínku skandující, ať žije nebo ono. Jejich chrám plný souputníků naslouchá svému guru, povětšinou ruskému tomu dubisku a oni jsou v transu, že by Svědkové Jehovovi záviděli.

Není divu, že neustále vstávají noví bojovníci a chtějí nám vnucovat své vidění světa, protože jedině tanky nám mohou vybojovat mír a zajistit spokojený život s rohlíky za třicet haléřů. U mnoha nepoučitelných si nejsem jistý, zda jde o nedostatek intelektu nebo zdroje informací. Mnohdy si nevidí do huby a co mají v hlavě zjistí bohužel až patologové.

U těch starých to ani nepřekvapí, jen si nejsem jistý, jací jsou mladí „pseudolevičáci“? Agenti doubleři, provokatéři, pátá kolona Vladimira Vladimiroviče?

Jakou má asi hodnost cumlající Honzík? Jsem to ale pako, vždyť to může být stejný grafoman jako já. Jen píšící tak neodolatelně, že se imperiálisti můžou připosrazit a soukmenovci musí kliknout.

Nejsem organizovaný, jsem svobodný a z jejich blábolů se mi chce pokaždé blinknout.

Nejsem pošetilý stařec, je nás mlčících slušných opravdu víc?  

 

Autor: Ladislav Smrčka | pátek 11.4.2014 13:36 | karma článku: 12,65 | přečteno: 999x