Lže jako když (Rudé) Právo tiskne. On nebude mým reprezentantem.

Nebude prvním prezidentem, za kterého se ani nebudu stydět. Ti předešlí, až na jedinou výjimku, za to také nestáli. Naštěstí zákon se změnil a nebudu prezidentovým vězněm, když nyní prohlásím, že císař pán je vůl.  Ještě není korunovanej? 

Třeba se mýlím a jsem špatný odhadce situace a má prognóza se nevyplní. Možná právě v těchto okamžicích dochází k Obrácení Ferdyše Pištory, staří vědí o čem mluvím, jen informace pro ty později narozené. Z kasaře se stane moralista, který tyranizuje své okolí. Pochopitelně, že prezident není kasař, vždyť špinavou práci za něho odváděli jiní. Ti všelijací Olovové, Štiřínové a Bambergové jsou jen nastrčení panáci, on ostatně Al Capone byl také před soudem čistý jako lilium. Špínu za nehty by poznal kdejaký přitroublý soudce, ta zažraná pod kůží není vidět. A nepředpokládám, že by absolvent VŠE byl takový nemotora a nechal se nachytat na neplacení daní a šel si sednout na jiné křeslo.

Já a se mnou hloupých 45,19 % voličů bude nyní čekat až se jeho Samolibost I. historicky znemožní. Ani při svém večerním proslovu se mnoho nezměnil, vždyť to ani není možné. On totiž není jen tak nějaký Ferdyš, ale kázá svá moudra hezky, to já mu neupírám. Je to líbivé právě pro oněch zvítězivších 54,81 %.

A pro vás zklamané, nečekejme dalších 5 let, kdy bude vítězit jejich polopravda nad naší lží. To oni lžou, jak jejich noviny tisknou. Nenechte se mýlit, vrána k vráně stejně jako oranžoví k rudým.

Rozkládejme červotočivý systém jejich vlastním heslem. I KDYBYCHOM PADLI VŠICI, VSTANOU NOVÍ BOJOVNÍCI.

Vy mladí, bojujte za jiný, neparanoidní svět. Staří a nepoučitelní hlupáci sice opět zvítězili, ale prohráli budoucnost a ta patří vám.

Slušní a poctiví volejme nahlas CÍSAŘ PÁN JE VŮL!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ladislav Smrčka | sobota 26.1.2013 21:15 | karma článku: 33,89 | přečteno: 1762x