Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I18v74o 60C57i24l96i46c75h

20. 7. 2021 18:57

Babiš už otáčí ohledně uznávání protilátek, ale Smejkal z MESES nezklamal a je proti tomu, podle něj je cílem to napíchat šmahem do všech.

https://zivotvcesku.cz/andrej-babis-zakrocil-kvuli-uznavani-protilatek-chci-od-ministerstva-at-to-jasne-vyresi-jako-v-rakousku-rekl-premier/

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
MJ
IB

I19v62o 62B58o34u44š82e

20. 7. 2021 12:02

Duvod 3 - nasledky po prodelani covidu vas neznepokojuji. Proc?

0 0
možnosti
Foto

Víte, věcí, které mě znepokojují, těch je... Úplně stejně jako případné následky covidu mě znepokojuje případné onemocnění rakovinou, možnost dopravní nehody... Tohle k životu patří.

3 0
možnosti
PC

Velice přesně vyjádřeno!R^

Doplním ještě jeden, pro mne asi nejdůležitější aspekt: nevidím žádný důvod nechat se očkovat proti nemoci, jejíž smrtnost je max 0,2%, kdy více než 99% lidí ji zvládne bez větších potíží. A nenechal bych se proti takové nemoci očkovat ani v případě, kdy by měla vakcína za sebou řadně ukončené klinické studie a byla skutečně prověřená její bezpečnost a účinnost.

Proto absolutně nechápu ty, kteří srovnávají toto "očkování" s očkováním proti velice vážným a často smrtelným nemocem, jako je např. tetanus, černý kašel, TBC atd. Tohle srovnání je velice hloupé, ale nejhorší na tom je, že jím se jím ohánějí nejen laici, co ničemu nerozumí, ale i médii propagovaní a zaprodaní lékaři, kteří se za takové srovnání ani nestydí.

Za Váš článek samozřejmě velká karmaR^.

4 0
možnosti
IB

I48v39o 79B92o62u56š93e

20. 7. 2021 22:55

Tak podle švédských údajů byla ta smrtnost 1,35%. A taky si zagůdlujte na post-covid conditions.

0 0
možnosti
VB

Téměř celý život jsem působila v odbor. časopisu pro lékaře, takže jsem získala dovednost hodnotit i odbor. data různého druhu. Přes rok sleduju prestiž. západ. instituce, u nichž jsem si ověřila věrohodnost jejich tvrzení (doloženo studiemi, nezpochybnitel. údaji, šetřením). U MZČR převládá střet zájmů, poradci by měli zveřejnit všechny zdroje svých příjmů (viz exministr Arenberger, zájem o byznys u dr. Prymuly aj.). Německý Institut R. Kocha, americké CDC aj. upozorňují občany (a publikují data), že i očkovaní se zčásti nakazí a jsou tedy infekční. Stejně tak západ. úřady informují občany, že doba účinnosti vakcín je zatím nejistá. Někteří západ. odborníci porovnali závažné vedl. účinky vakcín proti covid-19 s počtem těchto nežádoucích účinků u všech druhů očkování za rok před pandemií (r. 2019), stávající nežádoucí účinky jsou násobně vyšší, stále přibývají nová zjištění (doplňuje se varování u jednotl. vakcín, např. EMA). Diskriminace neočkovaných (někdy už uzdravených, kteří o prodělání nemoci ani nevědí) patrně v ČR skončí u soudů. Na rozdíl od Skandinávie, SRN, Rakouska, Švýcarska aj. se u nás občanům strašně lže. Viz můj blog.

2 0
možnosti
PK

Kolikátý je to už blog a mraky diskusních příspěvků o tom, že autor (diskutéři) odmítl vakcinaci a považují to za nej , viz například blog pana St.

Nechápu proč máte stále potřebu vysvětlovat kroky, které vás k tomu vedly, je to vaše rozhodnutí a já ho respektuji.

5 0
možnosti
Foto

oni se především ospravedlňují sami před sebou. Diskuse pod článkem jim poskytne možnost kýženého utvrzení jejich vlastního přesvědčení. Stačí počkat, vždycky se někdo najde.

2 3
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,80
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik