Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Přesně tak! R^ A kdo ty zjevné lži a manipulace nevidí... co na to vlastně říct? Mocní vždycky spoléhali na nevědomost davu, na jeho snadnou manipulovatelnost a poddajnost, na účinky strachu, který záměrně mezi lidmi vyvolávají, důsledně šíří a stále zesilují, pokud jejich plány nejdou dostatečně rychle a tzv. "po dobrém".

Vám samozřejmě karmaR^

1 1
možnosti
Foto

Sakra, pane Pokorný, teď ale lžete i Vy!

Tečka za covidem přece může být teprve až bude DOSTATEČNÝ POČET SOUČASNĚ IMUNNÍCH lidí. A to právě kvůli antivaxerům a lidem jako Vy není.

A dokud nebude dost lidí současně imunních, budeme tu mít vlny, které nás mohou zahltit, problém bude trvat a žádná tečka být nemůže. To musí pochopit i člověk se základním vzděláním, ne snad?

Tak z toho zrovna vědce a vládu vinit nemůžete (snad jen za ta zmatečně měněná opatření a nedostatečné nebo přiblblé kampaně).

Stejně tak účinnost dvou dávek vakcíny byla určitou dobu na alfu dostatečná. To, že si imunitní systém části lidí svou naučenou reakci nepamatuje dost dlouho, není otázka účinnosti vakcíny, ale imunitního systému. I klíšťovka se musí imunitnímu systému připomínat. Jenže tu si organismus prostě pamatuje déle než covid. To jsou biologická fakta, za která fakt vláda nemůže. A vědci také ne. Tak vystudujte a vyviňte lepší vakcínu, když je to tak snadné!

A jestli jste si nevšiml, tak koronavirus mutuje. A zatím každá významná mutace (delta, omikron) je několikanásobně nakažlivější než ta předchozí. Takže by byla potřeba vyšší proočkovanost než původní odhad, když se slibovala dobrovolnost očkování.

Jsme v obrovitánském zdravotním, ekonomickém a vzdělávacím prů...švihu, který musíme nějak zminimalizovat. A jinak než dostatečným současně "platným" proočkováním toho nedosáhneme. Vy snad máte jiné řešení? Sem s ním! Promořit?

Když se třetina lidí nechce očkovat, přestože očkování znamená mnohem menší riziko než covid, který minimálně desetině nakažených páchá v organismu obrovské škody, tak společnost prostě musí přistoupit k povinnému očkování - stejně jako u spalniček. Mimochodem - omikron je prý stejně nakažlivý jako spalničky.

Účnnost vakcín se přece přepočítává pořád dokola. Jde o to, že všechny schválené by měly být dostatečně účinné, ne že jsou přesně stejně.

Velká vlna je tu i kvůli bezohlednosti idí, co prskají bacily na ostatní (i na mladé rizikové) a co nehlásí kontakty.

0 1
možnosti
Foto

Kolektivní imuita je nesmysl. A článek je o tom, že se nám lhalo a lže, protože se to pro určité záměry hodí. COVID je prostředek k dosažení cíle. Ale prosím, Vaši víru Vám brát nehodlám.

2 0
možnosti
PM

P95e57t21r 91M46u93n77z68a21r

19. 12. 2021 11:14

Vážně se mě chce z tebe zvracet. Lhář který obviňuje ostatní ze lži. Vždy, když jsem si chtěl ty vaše odmítací "fakta" ověřit, zjistil jsem, že to jsou nesmysly a lži.

Jak je to dlouho, co jste vykřikovali, že v Japonsku přestali očkovat a epidemii vyléčili? Samozřejmě nakonec jasná lež. A tak by se dalo pokračovat se vším.

0 1
možnosti
Foto

Ale no tak...

1. Nepamatuji si,že bychom si spolu připíjeli na tykání.

2. V žádném mém článku se nevyskytuje název Japonsko, ba ani žádný odkaz na tuto zemi.

3. Vaše trávící procesy jsou Vaší ryze soukromou záležitostí, do níž mi nic není.

4. Konstatoval jste, že lžu, nespecifikoval jste, v čem konkrétně. Tedy ve všem?

5. Kdo je "vy"? Já a kdo ještě? ("vaše odmítající fakta", "vykřikovali jste?")

4 0
možnosti
IL

I29v74a17n92a 98L12a19n73c15e

18. 12. 2021 23:40

Četla jsem, že Pfizer se měl vyjádřit, že roku 2024 by se mohla pandemie přeměnit na epidemii. Takže do roku 2024 pod zámek?????

3 0
možnosti
Foto

Jak jste na to přišel? Já tu vidím především fakta.

9 1
možnosti
MB

Zajímavé jsou i toky peněz...

https://smlouvy.gov.cz/smlouva/soubor/23015859/ISRS%200889-21.pdf

... a kdo sedí v dozorčí radě společnosti Avenier, která distribuuje vakcíny? Dr. Maďar! Je nutno píchat, píchat, píchat...

Jak je důležité být dcerou Prymuly...

https://www.euro.cz/politika/firma-prymulovy-dcery-ziskala-dotaci-k-vyrobe-dezinfekce-dosud-temer-nevydelavala

Hospodští a drobní trhovci (nejen) chudnou, státní zaměstnanci mají platy o 16% větší. Oni přece makají ve ztížených podmínkách...

8 1
možnosti
JK

Omlouvám se, mělo být +.

1 0
možnosti