Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

TVL, tebe bych chtel potkat v temne aleji....to by bylo zradlo.

0 0
možnosti
MK

Takhle to dopadá, když necháte rozhodovat voliče.

Kdyby slovenskou vládu prostě jmenovala Evropská komise, nemuselo to zajít tak daleko.

9 0
možnosti
PB

..... žišikriste!,- tak když mi něco progresivně nevoní, nejsem s tím liberálně ztotožněn, či mě ty národnostně populistický lži a nenávist přímo iritují, no tak to snad demokraticky zakážu a 123 je po problému!,- ........ proč hned měnit voliče,-žejo?!

7 0
možnosti
Foto

Požičiam si komentár Vaška Kunfta: Výsledky voleb lze také brát tak, že více jak tři čtvrtě Slováků Fica nevolilo. Fico proto bude velmi opatrný při dělání změn. Předvolební rétorika je jedno a povolební realita něco úplně jiného....

2 1
možnosti
JV

Ano, přesně jako u nás. Fialu také nevolilo tři čtvrtě českého voličstva a z předvolebních slibů se postupně stávají lži.....

18 0
možnosti
JK

Tahle výhra stáhne Slovensko do zajímavé tenze, protože Fico bude stát ohýbat směrem k vstřícnosti k putinovi a to si slušní Slováci těžko mohou nechat vnucovat. Těžko přesvědčit svéprávného člověka s alespoň trochou charakteru, aby se smířil s kladným postojem svého premiéra k rusáckým okupantům, kteří hned za hranicemi vraždí a ničí.

1 0
možnosti
Foto

Nevieme ani my čo a ako bude, a tá vláda tam tiež nemusí byť nastálo, ludia sa učia len na vlastných chybách a niekdy ani vtedy sa nepoučia.

0 0
možnosti
ZJ

.... A ještě je otázkou co se stane, až se někdy v budoucnu politicky a tak nějak krajansky skamarádí Fico s Neburešem ? Hrozí, že nám pak nasadí ,,východní chomout" !!

2 2
možnosti
ZZ

Toho bych se nebál. Oba jsou praktikové a to se pouze nelíbí eurohujerům.

0 0
možnosti
Foto

A nedají si říct a nedají si říct.... No fakt hrozné

15 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,78
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik