Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Toho našeho Fialku, už ani v Africe nepustí přes hranice, aktivistku Černochovou, už ani do SAE. Raději ať 5demolice nikam nejezdí jen nám dělají ve světě ostudu

5 0
možnosti
ZZ

Oni to tak ale neberou.

2 0
možnosti
JK

J54o97s45e27f 30K57l45a85t

8. 11. 2023 22:00

Také jsem si myslel, že po Jakešovi už ten potenciál jaksi není, ale je.

7 0
možnosti
LH

Konečně můžeme být pyšní na svého premiéra.

4 0
možnosti
MR

Tohle je jak prezidentske volby v USA, Fiala naprosta tragedie, ale alternativa je porad mnohonasobne horsi.

2 7
možnosti
ZZ

Myslím si, že by i cvičené opice ze ZOO, nedosáhly horších výsledků, než tato vláda.

8 2
možnosti
LH

Fialovi se prý smějí němečtí novináři, nechápu, protože Fiala má pravděpodobně vyšší příjem, než mnohý jejích novinář a může si více nakoupit. Kdo má takového premiéra ? Fialo, jsme na hrdí, dám si tě na klopu, sranda muší bejt a tady na diskusích je to přímo povinnost, třeba takový Ziegler nebo Dvořák a mnozí další, ale dnes asi nemají čas.

8 0
možnosti
DR

Spíš argumenty, byť od druhých je vyžadují.

4 0
možnosti
PC

Přesně vyjádřeno. Poslední větu 3x podtrhnout!

P.S. Ještě donedávna jsem si myslel, že je zcela nemožné, aby politik (a vlastně celá politická scéna) klesla níže, nežli tomu bylo v době, kdy M. Jakeš pronesl svůj (dnes již legendární) projev na Červeném Hrádku.

No, možné to, jak je vidět, bohužel je, a co víc, má to ještě mnohonásobně větší grády nežli kdykoli předtím.

16 0
možnosti
JV

J47i94ř13í 89V13o41l15n18ý

7. 11. 2023 17:02

Jsem zvědav na ceny Nutelly v Nigérii. Aha, oni tam našeho skvělého premiéra kvůli sionistickým vládním výstřelkům vůbec nechtějí.

Škoda, obrovský trh s 200 miliony obyvatel a téměř žádným covidem. Snad naši zdravotní super-odborníci s Kubkem v čele dostanu alespoň turistická víza, abychom se v Africe něčemu přiučili.

8 0
možnosti
JK

Stejně by tam domluvil akorát to, že si každý rok dovezeme 100 tis. místních. Tak dlouho, dokud tady nebude Afrika. Z Německa bude Arábie, z Česka Nigérie. Jak se to pěkně rýmuje.

1 0
možnosti
ZZ

Nedělejte si prosím srandu z našeho pana premiéra.

On je už dost zdrcen z toho, že s ním nechtějí už jednat ani černoši !

16 0
možnosti
AJ

A75d33a24m 72J48a90k28e81š

7. 11. 2023 15:36

Fialův PR tým je uskupení slaboduchých. Možná je to tím, že i jejich produkt, tedy pardon šéf, je z podobného těsta. Ke všem dosavadním univerzálním odpovědím na všechny nepříjemné otázky, což byly. Může za to: Babiš, Putin, válka na Ukrajině,Orbán a jiní populisté a nedemokraté, dezinformace, COVID...

přibyla nová výmluva: řetězce!

Toto už všichni vědí drahnou dobu, ale blyštivý Péťa se rozhodnul, ve své akademické rozjařilosti, ověřit realitu. No nebylo to hezké podívání. Fiala v tomto videu vypadal jako "crash test dummy". Všichni vědí, jak panák v nárazovém testu dopadne, jen nejlepší premiér a světový lídr Fiala to nevěděl, takže mediálně z něho zbyla marmeláda na zdi. Tedy mediálně jen částečně, mainstreamová média tuto další z řady katastrof ostentativně vymlčují z prostoru.

Péťo, buď chlap. Možná nejsi příčinou současných problémů. Ale chtěl jsi být premiérem, tak jím jsi! Tak nezkuhrej a makej! A neumíš-li to? Tak slož funkci, nebudeš první ani poslední. Tohle je totiž jen agónie trapnosti.

26 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 43,31
  • Průměrná čtenost 3554x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik