Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

pán je asi začátečník neboť se dopouští začátečnické chyby.. do prvního odstavce napíše nesmysl a pak ho článkem vyvrací.. pomáhej pámbů..

0 0
možnosti
Foto

Výstižně jste vystihl slovník projevů a novinových článků této doby, jež přibližuje se té prázdné šedivé nudě žvástů v letech socialismu.

7 1
možnosti
Foto

K diskusi:

Stále zas a znova a pořád dokola ta nemoc spratečná co houževnatá potvora, se drží těch svých obětí, jež tolik chtějí býti slyšeny s tím steskem svým. Jen ať to ví zas celá obora, že stále posedlé jsou těmi výbory jako Don Quijote de la Mancha svými přízraky, když útočil na větrné mlýny.

A nikdo nemůže jim podat ani plíny, neb jejich chřípí přivykla si již, že sami sobě nejsou na obtíž.

1 1
možnosti
ZD

K příspěvku:

Schován za cedníkem básník z lidu úpí.

6 1
možnosti
JV

Autore, jste muchomůrka od pánaboha, ale jen aby vás ti správní nevzali vážně a nepřevzali to do svých novin, měl byste ostudu.

1 0
možnosti
MK

Faktem je, že členů Uličního výboru sem nalezlo násobně více, než u Karlova plagiátu.

4 4
možnosti
JN

Ti obvykle nejaktivnější (Jandová, Valiček, Poborský či Vochoska) ovšem zatím chybí.

4 3
možnosti
Foto

Je to takové prázdné, ale předpokládám, že to byl účel.

Možná i to datum zveřejnění v sobě nese jistou alegorii.

1 1
možnosti
JK

To cítí skoro každý, že je to prázdné, respektive dlouhé, nudné a chabé. No ale někteří jedinci to omlouvají a zoufale v tom hledají účel.

0 8
možnosti
Foto

Tento narativ ostatně přijali za svůj i zodpovědní a především nezávislí novináři z demokraticky smýšlejících médií a všemi silami a nedbajíce na všeliká protivenství ze strany dezolátů a proruských filcek tento narativ dále šíří po vlastech českých.

Zdroj: https://ladislavpokorny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=813607

Kdybyste, kupříkladu, napsal, že představitelé 5tikoalice chodí na procházky v řeznické zástěře, pak pokud by na tom šprochu bylo pravdy trochu, dal by se na tom vystavět vtipný článek. Pokud by to však pravda nebyla, nebyl by žádný důvod "obléci" do řeznických zástěr jen je a ošidit představitele opozice.

A stejné je to i s tím údajným narativem. Nehlásá to žádná parta, což ovšem některým lidem nebrání se takto zasnívat.

A pokud by někdo přece jen chtěl jakkoli krkolomně hledat důvody k tomu, aby někomu připsal tento narativ, pak by jej musel připsat partám oběma.

6 1
možnosti