Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J13a94n 69M46a32r69e72k

19. 11. 2022 22:24

Rozdíl? Ruská většinou nefunguje

0 0
možnosti
ZZ

O tom, že východopolský Przewodów zasáhla raketa odpálená z Ukrajiny, a ne ruská střela, vláda ve Varšavě věděla velmi brzy. Polští představitelé ale byli v rozpacích, jak tuto informaci sdělit veřejnosti, a čekali na Spojené státy. S odvoláním na zdroje v polské a ukrajinské vládě to napsal polský list Gazeta Wyborcza.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/polsko-raketa-przewodow-ukrajina-usa.A221118_102923_zahranicni_bro

1 0
možnosti
Foto

R^S davy je nutno manipulovat spravnym smerem. Nastesti v tomto pripade: Bidenovi se nechce do valky.

0 0
možnosti
DR

Souhlasím tak napůl. Nějaké jednání o příměří je nyní úplně mimo realitu. Těžko můžete uzavírat nějaké dohody z někým, pro koho je každá dohoda pouze cárem papíru. Takže v tomto určitě ne.

Naopak, naprostou pravdu máte s těmi osobními výkřiky některých našich politiků po dopadě té rakety. Tady platí, že pokud nic nevím, tak raději držím ústa.

1 0
možnosti
Foto

R^Mate naprostou pravdu. Neni stanoven cil nasi politiky. Tedy krome cile nekomu vyhovet a honit si triko. Nejsou stanoveny mozne varianty a jejich vsechny dusledky. Co znamena vitezstvi? Ze UA vyzene Rusko z celeho uzemi? Nebo i z Krymu, jak rika Zelensky? Nebo vitezstvi znamena rozpad a zniceni Ruska? Nejsou posudky generalu a tajnych sluzeb k moznosti obou armad ani neni receno, jak dlouho je zapad schopen UA podporovat. Neni recen pocet ekonomickych a hlavne lidskych ztrat, pokud bude valka trvat jeste rok. A uz vubec neni bran v potaz dopad na spojenectvi BRICS a dalsich alianci a jejich zesilenou ekonomiku.

Proste NIC. Jen infantilni vykriky. A zatim se umira kazdy den.

1 5
možnosti
Foto

Ano, vítězství znamená, že bude Rusák vyhnán kompletně z ukrajinského území včetně Krymu. A co se týká "rozpadu" současného Ruska, tak ano, bylo by záhodno, kdyby tamní současný politický režim a jeho pohlaváři odešli do pryč, třeba i násilnou formou, pokud to bude třeba. Tamní režim je zločinný a ohrožuje mír a prosperitu celého světa.

4 1
možnosti
Foto

A víte, jaký je rozdíl mezi hloupým a chytrým autorem blogu? Rv

2 2
možnosti
Foto

:-) Je ruská hybridní válka hloupá? Moudrá jistě ne. Podsouvat někomu, že smrt tisíců lidí je pro něho JEN..., to je zde oceněno tak vysokou karmou, jakou má v Rusku Putin...

1 0
možnosti
Foto

No, nevím, ale já docela chápu, že nikdo ze spravedlivých politiků nechce jednat s člověkem, který rozpoutal nesmyslnou válku, který na jejím "smyslu" stále trvá, s člověkem, který ohrožuje doslova teroristickými manýry bezpečnost nejen Evropy, ale v podstatě celého světa. S takovým zločincem se nevyjednává ani o nějakých smlouvách, ani o vině a trestu. Takový zločinec se jen odsuzuje.

8 0
možnosti
Foto

No, třeba uzavřít dohodu Minsk 3? Minsk 1 porušilo Rusko, Minsk 2 taky. Proč by mělo nějaký hypotetický Minsk 3 dodržovat?

Vy byste jim věřil?

8 0
možnosti
LP

IROZHLAS.CZ;-)

Minské mírové dohody a opakující se dohody o zastavení palby porušují obě bojující strany, tedy ukrajinská armáda i proruští povstalci, upozorňuje mise OSN.

5 2
možnosti
JZ

Jsem pro, aby všichni zesílili pomoc napadené Ukrajině. A jsem rád, že Česká republika pomáhá Ukrajině včetně posílání zbrojních dodávek. Poslední výprasky ruské armády dokázaly, že Rusko je k poražení. Slava Ukrajiny R^[UA]

7 0
možnosti
JZ

Chtít jednání o míru s masovým vrahem Putinem je stejné jako chtít jednat o míru s Hitlerem v roce 1941. Nikdo rozumný nechce válku na Ukrajině, tak ať ji Putin okamžitě ukončí, může to udělat ihned. Vyčítat napadenému, že se brání, je postojem mimořádných hlupáků a ustupovat násilníkovi, to už neskutečná idiocie. V historii už se jasně ukázalo, že ustupování násilníkovi vede akorát k prohloubení války.

12 1
možnosti
Foto

J78a26n 84Š47i28k

18. 11. 2022 9:22

S teroristou se nevyjednává, protože on nikdy skutečnou ochotu k dohodě neukáže. Jinak přívlastek hodná nebo zlá je poněkud nechytrý. Jde jen o to, čí vinou je raketa vystřelena. V tomto případě vina leží na straně toho, kdo válku rozpoutal a to je teroristické Rusko. Za teroristu jej naprosto správně označil náš parlament. Tak jednoduché to je. A nic na tom nezmění ani 100% karma Vašeho článku a miliónová čtenost. Hezký den

19 2
možnosti
JZ

Na tom nic nezmění ani klikání karmy v petrohradských trollích centrech. :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,82
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik