Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Děkuji za parodii. Je smutnou skutečností, že dvě třetiny voličů třetinu století po pádu ( sesunutí) komunistického režimu ( reálného socialismu) volily komunisty!

3 0
možnosti
JJ

Naprosto mě dostalo, že v Chartě měli zrovna zavřeno.

5 0
možnosti
PN

P70e12t43r 69N84e30d26v81ě15d

10. 9. 2023 13:32

Díky za zábavné čtení.

4 0
možnosti
PK

Podle skutků je poznáte, komunistická minulost se mi nelíbí a to v intencích "jednou komunista pořád komunista" ale uvidíme?

1 0
možnosti
IS

Prezidentská volba je pro mnohé velmi obtížná, vzhledem ke komunistické minulosti obou finalistů. Ohledně mých priorit, pokud bude kandidovat Mirek Dušín, s radostí budu voli Mirka Dušína. Pokud bude kandidovat někdo alespoň o chlup kvalitnější než Štětináč, budu volit jeho, i kdyby měl k Mirkovi Dušínovi stejně daleko jako já k sex-appealu Brada Pitta. Je vcelku pochopitelné, že část národa má za Štětináče Pavla, část zase Babiše. Troufnu si tvrdit, že pokud by kandidoval Mirek Dušín, nedostane se v této ani v jiné zemi do finále. Sportu zdar.

0 0
možnosti
ZZ

Naprosto vystihující popis !

13 1
možnosti
PB

..... tak morální a lidské kvality jsou nezpochybnitelné!,- snad právě proto zamrzí, jak laxně a povrchně se k danému tématu staví akademická obec,- historici, sociologové, politologové, encyklopedisté(?). Tento novodobý, politický fenomén, má bezesporu parametry osmého divu světa! Jen považte,- třiatřicet let po převratu usedne na Hrad předseda ZO KSČ, vojenský rozvědčík s krycím jménem Pávek a první dáma politručka!,- to nemají ani na Kubě, ve Venezuele, v Rusku, Číně, ani v Kimově Koreji,- a to jsou jóóó mistři!,-...... vpravdě světová rarita,- v tomto směru jsme skutečně jedineční

25 1
možnosti
Foto

Tak vzhledem k tomu, že bývalý komunista byl prezidentem i před Pavlem a jako nejsilnějšího z protikandidátů měl také bývalého komunistu, tak se dost možná jedná o novodobou tradici. ...

0 0
možnosti
PC

Tak to vážně nemá chybu! Už dlouho jsem se tak nenasmál

13 1
možnosti
JK

J11a58n 35K77r87á38t43k86ý

10. 9. 2023 14:48

To bohužel není k smíchu. K pláči, kam jsme to v té naší liberální demokracii dopracovali...

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,78
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik