Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Solidarita je krásná věc, ale když se změní zákon a důchodcům se odeberou peníze...Možná bych to chápal, ale ne v případě, že si poslanci, senátoři, soudci, státní zástupci a další několik tisíc přidali!

2 0
možnosti
PC

Jako vždy skvělé!

5 0
možnosti
RS

Taky máte pěkné brýle. Kolik stály ? Jinak jsem větší blábol dlouho nečetl. To jste opravdu vymyslel sám ?

2 7
možnosti
ZD

Nevím, co autor odpoví, za sebe bych dodal, že netřeba nic vymýšlet. Každodenní sledování úsilí, které tato vláda věnuje vedení státu, vedení svých voličů a potažmo i nevoličů samo přináší dokonalý obraz. Pro vnímavé spoluobčany není nutno nic psát. Pro ty méně vnímavé (nevoliče) je účelné shromáždit jím nejasné argumenty.

4 0
možnosti
AK

Mezigenerační solidarita vypadá tak, že peníze, o které dostanou důchodci míň, se přesměrují na podporu mladých rodin.

Nebo je to jinak?

0 1
možnosti
ZD

V případě moudré vlády možno získané prostředky směrovat i jinam, pokud slouží rozkvětu a a rozvoji republiky. Senioři/důchodci jsou přirozeností života vedeni k přenechání/odkázání svých nahromaděných prostředků nastupujícím generacím. Ne všichni se však orientují v potřebách a nárocích těch nových generací. A tady má pak moudrá vláda nezastupitelnou funkci. Nikdo je ovšem pochopitelně tím úkolem nepověří. A tak musí, s oprávněným pocitem nevyhnutelnosti, přijmout ten úděl na svá bedra. V tom údělu ji pomáhej sama prozřetelnost. Takto to je!

2 0
možnosti
JV

Ano. A zpochybňuje to jen pár jednotlivců, kteří vyhrožují ústavním soudem a jsou schopni za mrzký peníz vystupovat proti nejlepší vládě od roku 1918.

9 0
možnosti
ZD

Opět skvělé a čím dál skvělejší. I na Pepka Vyskoče se dostalo. Jeho příbuzný ze Senátu na to musí být hrdý.

13 0
možnosti

Díky! Opozice usiluje o zavázání si seniorů. Ale senioři většinou nejsou hlupáci a dobře ví, kdo tu lže!

Jenže lží a politickým takřka petrohradským trollingem se populistické strany stávají anarchistickými a jsou pro naši demokracii nebezpečné! Okamuru, Babiše a další lháře nevolím!

1 2
možnosti
Foto

J26o69s85e93f 69B78á45r29t33a

26. 10. 2023 15:51

Panu Pokornému jste vlil novou krev do žil.

9 1
možnosti
JK

Fialovej hnus vystupuje pod pseudonymem? Kam jsme se to dostali..... Už ani premiér státu nemá volný prostor k vyjádření v oficiálních médiích. Musí pokorně vystupovat v převleku za pitomce a psát bláboly jak od Babiša. Úpadek, co dodat.

3 3
možnosti

Co je to za nesmysl?!? Na ČT dostává pan premiér dostatek prostoru prakticky denně! To jen Babiš, Havlíček, Schillerová, Juchelka, Voldumetzová, Okamura a jejich braši lžou a lžou a lžou! Proč? Protože chtějí totálně uchopit moc!

0 1
možnosti
PB

..... nezpochybnitelná fakta!,- proto nerozumím tomu negativismu, té odporné zášti a nenávisti, která ve společnosti převládá vůči panu premiérovi, potažmo celému kabinetu. Zatím je to pouze cca 98% občanů, ale může být i hůře! Jistou míru nespokojenosti dlouhodobě sleduji u důchodců-"pátečních štamgastů" ve IV. cenové skupině a nemám z toho vůůůbec dobrý pocit! Na jednoduchou anketní otázku : "Co se Vám líbí na současné vládě?" následovalo: "Táhni laskavě do (píp), lebo ti tu palicu vomlátíme vo futra, ty (píp)!" ...... a to je ta druhá strana mince,- neurvalost, agresivita, radikalismus,- zatvrzelé odmítání toliko dobra, laskavosti a péče o seniory!,- doboha, kde sa to v tech lidech enem bere!

12 2
možnosti

Mne nepřekvapuje, kde se ta zloba, nenávist, závist, pomstychtivost a nekonečné lži berou. Vládli nám Miloš Zeman a Andrej Babiš! Ti zdvihli stavidla ubohosti! Ale na rozdíl od Vás si myslím, že normálních a normálně myslících Čechů bude do voleb více, kteří souhlasí s heslem Václava Havla, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí! Jinak bychom přišli o liberální demokracii, občanské svobody a právní stát!

1 5
možnosti
Foto

J81o30s42e58f 67B88á80r39t92a

26. 10. 2023 11:41

Pane Pokorný, zkuste někdy napsat nějakou blbinu, třeba jako pan Ziegler, ať vás nemusíme pořád jenom chválit

16 2
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,78
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik