Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Idiotske srovnani, pane Kroupo.

Pozadi zivota pana Jacksona nebylo ciste. Byl vysetrovan za zneuzivani mladych (nezletilich) hochu. Take jeho snaha zmenit vizualni podobu v jinou rasu, mu nepridala mnoho oblibencu. Jeho postoj k obycejnemu cloveku nebyl znam, zapricinenim obrovskym tiskovym natlakem.

To jsou jen namatkou duvody neuznani Michaela Jacksona pro takovy akt. Jinak verim, ze pohreb Karla Gotta byla ukazka vdeku casti ceskeho publika, za jeho prinos do pokladnice ceskeho umeni.

3 0
možnosti
Foto

Autor si nepřiznává, že od toho tady politici jsou: aby našli kdejakou příležitost se zviditelnit.

A evidetnně on pro změnu hleád kdejakou příležitost jak si do politiků a do současné vlády kopnout.

Inu, každý dělá, co umí. ;-D

2 0
možnosti
MB

To je pravda, každý dělá to co umí, Já zase říkám, že všechno zlé je k čemusi dobré. Silně přemýšlím o tom, že do Závěti si dám stať - Nepřeji si tímto, aby můj pohřeb organizoval agent STB . Doba došla tak daleko, že člověk si už není ničím jistý ! - Chci zůstat čistý ! ... :-)

0 1
možnosti
Foto

:-/ Autor se ,,definuje" coby přestárlý roker. A pro pár jiných i z přestárlých rokerů to byla čest, že se onoho rozloučení mohli účastnit. Poslední rozloučení je vždy(!) záležitostí přímých pozůstalých.A ti ony pocty neodmítli. Možná i proto, že se i mnozí z veřejnosti i mezi pozůstalé počítají, a na tom není nic divného. Písničky a muzika provází snad každého člověka po celý život. A některé se i do životů mnohých obtisknou, mnohdy až na trvalo. Vč. jejich interpreta. A toho ,,Majkla" si autor mohl odpustit, ač chápu, že potřeboval ,,berličku". Toto nebyla žádná hysterie typu ,,všichni jsme Fredy, Dajána, či dokonce Čárlí", atp.!

2 0
možnosti
PK

Nebyl to jen obyčejný zpěvák, ale také pracovitý, skromný a slušný člověk. Namítnete těch je tady kolem dost a dost, je to tak, ale zase scházel ten talent. Chápu některé lidi, že velikost piety v mediích již vadí a i mě její masovost překvapuje, jen asi na rozdíl od autora media odstavím a jdu na zahradu, nebo se psem.

5 0
možnosti
MK

"Měl se celý život moc dobře, nikdy nestrádal" - není mnoho co dodávat, to Vás odhaluje. Velká pracovitost, preciznost, skromnost, neokázalost ve sponzorství, vstřícnost k lidem obecně - to není o nestrádání; to, vedle mistrovství v oboru, dělá z člověka osobnost, u které jsou přirozené mimořádné pocty při loučení.

6 0
možnosti
Foto

Ono jedna věc, která nemá s Karlem Gottem nic společného je fascinující, vidět na mši za jeho lidi přímo odpovědné za oloupení církve kvůli zdanění restitucí, to se vaří krev pro změnu mě. A ano, často estébáky a v komunisty.

5 0
možnosti
JH

J48a77n 50H51a97r93v17a70n

13. 10. 2019 9:13

Autor se "úplně klepe vzteky", jak zase píše v jiném blogu. - Tohle mívá často ;-D

3 0
možnosti
PN

P69e64t68r 21N69e86d63v17ě69d

13. 10. 2019 8:57

Závist, nenávist, kam nedosáhnu, tam plivnu, zklamání ze svého bezvýznamného života......

6 4
možnosti
MB

Vy jste zřejmě Karla moc neposlouchal, že ? Co takhle skladba - Je nebezpečné dotýkat se hvězd ? Postihne Vás hněv lidu spravedlivého ... ... :-)

4 2
možnosti
LV

Máte pravdu. Takový profesor Holý si státní pocty na pohřbu zasloužil víc. Přesto se mu jich nedostalo.

4 4
možnosti
MB

Správně Víťo, mínusujte ! Prof. Holý byl břídil a neuměl zpívat. Pouze pomohl milionům lidí na celém světě! S AIDS a různými opary, sliznicemi, zánětů očí ap. Máte pravdu, těm nebohým stačilo poslat mistrovo CD . Karel zpíval lépe , jako profesor Antonín ! ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1674x
Pracující důchodce.

Seznam rubrik