Babiš to dokázal, založil si vlastní firmu - Česko s.r.o.

Když Babiš nastoupil na svůj vysněný trůn a stal se premiérem, prohlásil, že chce stát řídit jako firmu. Zapomněl ovšem dodat jednu důležitou věc, totiž to, že tu firmu chce i vlastnit. A jako nejlepší formu zvolil eseróčko.

Tam totiž ručíte jen do výše vkladu, který si sami zvolíte, stačí i jedna jediná koruna. V případě krachu tedy o nic nepřicházíte, dosavadní zisk je váš, v případě firmy Česko s.r.o. tedy pana (opravdu nerad v tomto případě používám oslovení pan) Babiše.

V případě krachu, který dozajista přijde, zůstane "panu" Babišovi veškerý zisk a ještě si vezme zpět všechny své firmy zaparkované ve svěřenském fondu. Ty si mezitím pěkně napakoval dotacemi z EU. Opravdu hezký plán, klobouk dolů, prostě super nápad, o mnoho lepší než proslulé Čapí hnízdo za trapných 50 milionů. Tuto kauzu mu stejně nyní hezky ošetří paní Marie Benešová, nová ministryně spravedlnosti.

Je ještě čas krachu zabránit? Doufám, že ano, přišli bychom tím o vše, co jsme za 30 let svobody vybudovali. A nakonec i o tu svobodu.

Vyzývám všechny, co to cítí stejně, prosím pojďme na demonstrace, které organizuje Milion chvilek, viz www.milionchvilek.cz. A přemluvte i své kamarády a blízké. Jenom tak to můžeme zastavit. Už teď jsme ostuda nejen Evropy, ale i celého světa. Chcete, aby se nám všichni ostatní smáli? Chcete se na zahraničních dovolených stydět, že jste z Česka? Já tedy opravdu ne.

Autor: Ladislav Kroupa | středa 8.5.2019 13:39 | karma článku: 19,49 | přečteno: 388x
  • Další články autora

Ladislav Kroupa

Návrat před rok 1989

13.1.2021 v 19:55 | Karma: 27,00

Ladislav Kroupa

Nedělní chvilka poezie

1.3.2020 v 19:41 | Karma: 12,48