Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pronásledování křesťanů nabývá na síle. Mnozí o tom nechtějí slyšet a většině je to v lepším případě jedno. Obávám se, že bude hůř. Oni už jsou totiž za své názory a postoje pronásledováni i ateisté, kteří mají menšinové názory... Vám ale patří R^

7 0
možnosti
ZZ

Ano, dá se s vámi souhlasit. Škoda jen, že ti naši političtí křesťané v KDU ČSL a TOP 09, se nedrží křesťanských zásad a pouze pletichaří a tím i kazí křesťanům jejich renomé.

;-(;-(;-(

0 0
možnosti
JM

Velká karma, bohužel jak píše komentátor přede mnou, lidi to bohužel nezajímá. Což se jim jednou může šeredně vrátit.

1 0
možnosti
Foto

R^ Jenže ti, kteří z působení Zlého jsou nabiti nenávistí ke všemu křesťanskému, na argumenty moc neslyší.

2 0
možnosti
Foto

Příkré soudy s pohledy do dávné minulosti (ať jde o jakékoli viny a jakákoli společenství) jsou na místě jen v případech, že nedošlo k pozitivní změně postojů. Pokud došlo, je jediná cesta - pochopení příčin dávných projevů nevědomosti, neb ta nás provází stále. Militantní postoje v uplatňování kolektivní viny, když viníci jsou dávno i stovky let po smrti, může přinést jen dalším viny.

0 0
možnosti
JL

Principu "kolektivni viny a kolektivni zodpovednosti" pouzito a pouzito v Ustave CR,je jak rika "pan" prezident Zeman, nedelitelnou soucasti ustavy Ceske Republiky. V tomto pripade nemluvi o Cesku, ale uziva plne jmeno nazvu statu. Proc asi?

0 0
možnosti