Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

A co do Cech?

Tam asi teprve az bude na Hrade sedet opravdovy prezident.

1 1
možnosti
MB

Asi se shodneme, že se všichni hlásíme ke Karlu IV. Byl první český král, který se stal římským císařem (1355), poté i vládcem všech království Svaté říše. Rozkvět, sláva, kulturní a duchovní dědictví. Je to v každém z nás, bez ohledu kdo koho volí.

Ke komu se hlásit dále? TGM, to již bylo dávno. Klému nebrat a Husák zase rozšířil vliv říše Kremelské. Pan Zeman je nespolehlivý, do kostela chodí pouze na rozloučení se, se zpívajícím mluvčím Anticharty. Pan Budelíp, už byl všude. Kdyby mu to hodilo nějaká %, šel by i tam.Zatím opečovává své chrámy Zlatého telete. Tak kdo vlastně zbývá ?

Já říkám, že Václav Havel a Papež. To jsou pořád, ještě nějaké jistiny. Václav nás již přítomností neoblaží. Svatý otec může. Ano, Augiášovy chlévy jsou super znečištěny! Hygienik Heraklés taky nedojde. No, tak už jenom ten Papež ... :-)

3 4
možnosti
MB

Juro, jste jako divý ! Dejte mi mínusů kolik chcete, Jak to ovšem navrátí postavení našeho bývalého císařství, nebo pověsti za 1 Republiky ? To věru netuším ! Asi tím, že až skončí gubernátor, bývalý člen KSČ, tak si tam dáme přímo agenta Stb Bureše ? A co děti, budou si mít kde hrát? Třeba na Krymu ... :-)

3 0
možnosti

R^ Kéž bychom směli mít tak vynikající prezidentku! :-)

4 9
možnosti
PK

V čem je prosím pěkně vynikající?

7 4
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Dík! Papež František, pater patris et servus servorum, bude možná posledním papežem Církve katolické, ale je pokračováním nového Jerusalema, založeného Ježíšem z Nazareta, Jerusalema postaveného na pravdě a lásce. A jedině takto formovaní lidé budou moci přežít zlo, lež a nenávist šířící se ve světě. Bude nás to stát řadu obětí, když se vydáme Ježíšovou cestou. On zemřel na kříži! Ale jiná cesta není, pokud chce člověk přežít!

:-)

0 0
možnosti
MB

Sídliště LUNIK IX žádná ostuda nebude. Už se uklízí, všechno bude svítit novotou, obyvatelé dostanou nové okna, boty i oblečení. Tráva se natře na zeleno.

Jak to tam vypadá před úklidem je možno vidět zde:

https://www.google.com/maps/@48.6967598,21.2212657,186m/data=!3m1!1e3?hl=cs-CZ

Moc by mě zajímalo, kdo dostal ten nápad s nápisem na střeše...

3 2
možnosti

Podle Vašeho svědectví to tam vedou salesiáni! To žádná ostuda nemůže být! :-)

0 0
možnosti