Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^

Pravda a Láska musí zvítězit nad lží a nenávistí! Tomu se nejspíš Václav Havel naučil v kriminále od kněží, kteří mu tlumočili Obdobné výzvy Ježíše z Nazaretu: Já jsem cesta, pravda a život. Podle toho, jak se milujete, poznají, že jste moji učedníci. Právě v této těžké době, kdy na Hradě sedí soudy opakovaně potvrzený lhář, který srší mstivostí a nenávistí, není Ježíšovo a Havlovo heslo důležitější, než cokoliv jiného.

Pravda a Láska se nám vyplatí. Jak zacházíme my s našimi nejbližšími, tak budou zacházet oni s námi. Jednoduché a pravdivé! Toto předsevzetí je jednoduché a není jen na jeden rok! Vždyť jsme služebníky jeden druhého!

:-)

0 0
možnosti
GH

Tez si pamatuji na par sebevrazd behem vojny v 1967

0 0
možnosti

Byl jsem na vojně před šedesáti lety, ale žádná sebevražda se nekonala. A šikany byly již tenkrát! :-)

0 0
možnosti
Foto

Být sám sebou – a tedy v souladu se svým srcem – bez ohledu na to, jak se tváří většina. Mohou na vás křičet, posmívat se a ukazovat si, ale aťsi. Člověk může občas zakolísat, zaškobrtnout – nejsme roboti; ale z toho se leda poučí a na další cestě bude o to silnější.

A když jste v souladu se srdcem, nemůžete šlápnout vedle. Pak už je jedno, jestli jste "vůdčí" nebo ne. Na jednu stranu příklady samozřejmě táhnou, na stranu druhou stejně člověk nepůjde cestou, na kterou zatím není připraven. Mojí odpovědností je má osobní integrita. R^

2 0
možnosti
Foto

Já mám jediné předsevzetí: Žádná předsevzetí nebudu v r. 2022 plnit! :-)

PF 2022! R^

0 0
možnosti
JM

J89a89n 34M47a28r40e37k

2. 1. 2022 6:38

Štastný to muž !!!!!!!!!!

1 0
možnosti