Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jáša

20. 4. 2011 15:22
To je to poslední

co bych si přál.Nic horšího nás, tkzv.obyčejné lidí, než setrvání této vlady až do řádnych voleb. Táto vládaje zkorumpována, ulhaná, prostě má těch nectnosti příliš. Nevím proč a priori vyřazujete ČSSD z možnosti vládnout. Ono mně to při čtení těchto blogů a diskusích k ním , případá , jako že to se teď nosí, jsme in , je to názor nás spravňáků. Ono to ale tak není. To jen vymývaní mozku ze všech stran, televize, rádio, tisk vnucuje názor, že je to tak správně.  Lidí, začněte přemýšlet.

0 0
možnosti

ekopol

20. 4. 2011 8:10
orgasmus

je to jediné co můžete mít, když to po sobě čtete, a ty verše v závěru ....

Příště až vylezete z vany, hoďte na sebe baloňák a hajdy do parku.

Netrvá to tak dlouho.

0 0
možnosti

fryč

20. 4. 2011 8:13
Re: orgasmus

Vy budete dobrý onanista - poradce!;-D

0 0
možnosti

rodd

20. 4. 2011 8:01
Pragmaticky

Když si vyložíme karty na stůl, tak na jedné straně máme populaci x miliónů lidí, jež v sobě nesou zátěž z minulého režimu, a jejíž kvality se dostanou vždy na vrch, kdy jde o majetek, posty, vliv a nemusí to být notně politika ... . Když se k tomu přidá nulová angažovanost ve záležitostech veřejných a opět to nemusí být jen politika dělaná v Praze.

Na druhé straně máme politické strany, jež jasně ukázaly že princip demokracie nelze úspěšně implementovat na zděděné kvality lidí z minulého režimu.

Stav politické správy země jasně ukazuje, že to selhává především na chování lidí a běžné populace a že pokusy o nové politické strany, sdružení a nakonec i kroužkování nikam nevedou. Zde je tedy pomalu k ničemu volat po něčem novém, či pořád na druhé házet špínu a špínu na nich hledat. Musíme si uvědomit že lepší kvality zde prostě nejsou a hned tak nevyrostou. Je potřeba pracovat s tím co máme a postupně to tlačit k normálu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1063x
Jsem muž o třech neznámých: Říká X, dělá Y a myslí si Z. :-)
Motto: Neberte život tak smrtelně vážně, stejně z něj nevyváznete živí!
Motto 2: Počítej s horším, ale výsledek opiš od lepšího.