Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Neco z svycarske federalni ustavy:

All individuals shall takeresponsibility for themselves and shall, according to their abilities,contribute to achieving the tasks of the state and society.

Volne prelozeno:

Vsichni obcane se musi postarat o sebe same a podlejejich moznosti pomoci dosahnou nejlepsich vysledku dane statem a spolecnosti.

0 0
možnosti
PK

Měl byste srovnávat vždy s těmi lepšími i nejlepšími. Už za Rakouska jsme přes všechny problémy platili za lepší adresu. Spokojenost jinde může být jako u mé babičky, vzorné katoličky. Na všechno, i často zbytečnou smrt, měla klidnou odpověď - "Pámbu" to tak chtěl ...

2 0
možnosti
JS

copak vy sedite doma na davkach, ze mate zdravotnictvi zdarma? Jestli ne a jestli mate nejakou vyplatnici, tak se na ni nekdy podivejte, abyste zjistil, kolik vas to zdravotnictvi "zdarma" vlastne stoji...:-P

1 0
možnosti
JH

J70i94ř38í 51H74o46l50ý

25. 7. 2014 18:33

Občané nechtějí silný stát.

To jen hloupí politici ČSSD si to myslí!!!!!

1 0
možnosti
PK

Občané chtějí slabý stát? I ten slogan - štíhlý, výkonný, levný - je do značné míry nesmysl.

1 0
možnosti
JR

J90a40r77a 29R73a23n16k

25. 7. 2014 18:32

Mate naprostou pravdu, i kdyz s tim poradkem......znam zeme, kde nenajdete jedinou plechovku, lahev, nebo karton....o "vajglech" nemluve. Zeme, kde se recykluje mnohem dele a dusledneji a kde bezdomovci nenechaji jediny obal z napoju ani v odpadkovych kosich, protoze je vse zalohovane:-)

4 0
možnosti
PK

I ta dnes nenáviděná ODS, která u nás ovládá radnici, toho pro vylepšení obvodu udělala fakt dost. Ale Češi toho dokážou tolik poničit, udělat všude bordel.

1 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.