Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

CrayXLP

20. 6. 2010 2:24
Jen kdybyste si koupili lístek

.. je to fakt k smíchu, jak se tady "všichni" přete nějakými (bezcennými) argumenty, jak je ten nástroj starý nebo jak dlouho a k čemu se používá..

AZ SI NEKDO Z VAS KOUPI lístek na zápas tohoto mistrovstí a na vlastní kůži bude muset 2h + poslouchat zvuk těchto nástrojů, tak bude hledat JAKYKOLIV důvod, jak jejich produkci ZCELA vyloučit z hlediště..

no jo.. jenže kolik z vás si ten lístek na zápas koupí + k tomu letenku + ubytování atd..? Myslím, že nikdo, takže tu jen zase bude "kdákat" své názory, které jste neměli možnost otestovat v KONKRETNI REALITE.. takže dál dělejte "chytráky", kteří o tom vědí všechno.. ono mít totiž i stavební parcelu za oknem domu, kde se staví nové obchodní centrum už od 5 od rána (až to porušuje vyhlášku o nočním klidu), dá hodně lidem zabrat.. ale jenom na internetu, neboť faktickou stížnost k místně příslušnému odboru nepodá téměř nikdo.. Rv

0 0
možnosti
PK

dolch

18. 6. 2010 13:09
Složil jsem báseň:

Včera večer u muzea / houkla na mě vuvuzela / hrozně jsem se lek / až mi z toho - klek notebook.

0 0
možnosti

oldiess

18. 6. 2010 9:21
LEPŠÍ troubit než se v hledišti mlátit i zabíjet

Více na:

 http://sestak.blog.idnes.cz/c/143493/Vuvuzely-uz-miluju-zachrani-i-nas-fotbal.html

0 0
možnosti
JT

killy

18. 6. 2010 10:13
No, jo, ale voni na fotbale troubí....

.. a to druhý odbejvaj v Johannesburgu....:-/

0 0
možnosti
OU

18. 6. 2010 8:32
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
A

Amoniak

18. 6. 2010 8:41
Re: Typický malý český člověk

Když si budou hrát nějaký svůj turnaj tak ať si přitom klidně třeba házej ruční granáty. Že to zkusí i na mistrovství světa je bezohledné - ale dobrá, co by člověk čekal od barevných.

Problém je v tom že FIFA na podmínky které už hrozí skutečně poškozením sluchu není schopna zareagovat.

0 0
možnosti
JC

Jenda Citrón

18. 6. 2010 8:31
Dvořák

by radši české řehtačky a "kdo neskáče neni Čech.." s prostěradlem a nápisem nějakého českého zapadákova. Vuvuzely jsou součástí tohoto MS a každý kdo tuto primitivní souvislost chápe, to bere s nadhledem.

0 0
možnosti
MS

Awathorn

18. 6. 2010 8:02
Co to?

Nic ve zlém ale to je slušný blábol.Neříkám,že bych se bez toho roje včel na pozadí komentáře neobešel ale hledat v tom nějaké politické souvislosti je totální nesmysl (to platí pro Vás, i pro ty brojící proti rasistickému odmítání vuvuzel).Je to prostě perfektně zmáknutý podnikatelský záměr s dokonalým marketingem.Ono to s těmi protesty nebude až tak žhavé,stačí se při přenosech podívat jak do toho funí všichni,černí,bílí i fialoví.V Evropě ostatně se už taky prodávají - tedy vlastně prodávaly, než se vyprodaly.Suma sumárum,sice není nic rasistického na tom,když řeknu že mě to bzučení štve ale současně to fakt není o tom,že by za ne-zákazem vuvuzel stála nějaká pozitivní diskriminace.BTW,ta pohádka o tom jak by u nás zakročil okresní hygienik je fakt dobrá ;-D

0 0
možnosti
JR

reichel.blog.iDNES.cz

18. 6. 2010 7:58
Karma UP

Trefa do cerneho! :)

PS: Pri psani tohoto prispevku nebyl zranen zadny cernoch. ;) :))

0 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.