Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Profesor

17. 12. 2009 11:22
Legitimní otázky

Proč vlády podporují například stále porodnost? Není to jen nákup voličů? Stačilo by možná, kdyby lidé měli za své potomky převzít plnou odpovědnost. Leckdo by si rozmyslel přivádět na svět děti, o které se mu má postarat stát. A pak je tu i drastičtější čínský model. Že nebudou daňový poplatníci? Vyždyť stejně nejsme schopni zajistit práci pro všechny a na důchod si musí každý vydělat sám. Nikdo nevolá po genocidě, to je nesmysl, ale stejný nesmysl je, že planeta uživí 10x více lidí? Kam by se asi vešli? Počet lidí v ČR už dlouhou dobu stagnuje, ale kam se rozlezla naše města za posledních 15 let? Takto to dál opravdu nepůjde.8-o

0 0
možnosti
M

Manousek

17. 12. 2009 9:04
Voláte tady po genocidě?

Pokud zastáváte tento názor, jste hlupák a držím se abych pro Vás nehledaj jiná oslovení. Voláte tady po hromadné vraždě! Dogma že planeta je přelidněná je shodné například s dogmatem globálního oteplování způsobeném člověkem čí dogmatem o čisté rase za Hitlera. Pokud by se měla redukovat populace, začal bych u hňupu jako Vy!

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

17. 12. 2009 10:48
Re: Voláte tady po genocidě?

1 člověk, 1 dítě.  Tahle politika měla být globálně zavedena před 30 lety.

0 0
možnosti
AA

Saša

17. 12. 2009 8:39
Planeta uživí desekrát víc lidí, než jich tu je.

Volání po "redukci" je voláním po vyvražďování a násilných sterilisacích. Je to volání po stanovení kriterií, podle nichž se bude rozhodovat o tom, komu se dovolí žít a kdo bude "redukován", komu se dovolí rozmnožit se a komu ne. Jaká ta kriteria chcete zavést? Ta, která si vymyslel Hitler, nebo ta, která si vymyslel Lenin... nebo ještě nějaká jiná? Třeba podle délky nohou nebo podle BMI? Vím předem jistě, že IQ to nebude, protože ďábel dělá jen ďábelské věci.

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

17. 12. 2009 10:45
Re: Planeta uživí desekrát víc lidí, než jich tu je.

1 člověk. 1 dítě... a ani o chlup víc.

To by úplně stačilo. Planeta přelidněná je. Je to poznat vcelku snadno...  Místa která jsou postihována "přírodními katastrofami" jimi byla postihována vždycky. Jenom tam nežili lidi kteří by si toho všímli.

99 procent "neobydlených oblastí" na téhle planetě je neobydlené z dobrých důvodů.

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

17. 12. 2009 8:24
Jedna taková vláda tu překvapivě je...

Čína.

Ti už se do neudržitelného populačního stavu dostali. Ono kdyby se africe zatrhla lékařská a potravinová pomoc zjistili by že už za tím stavem jsou roky.

Stačí jim neposlat nic zadarmo (zejména evropské  a americké přebytky) a problém by se vyřešil. U každého zboží co jde do Afriky nebo kamkoli jinam vyžadovat plnou tržní cenu.

0 0
možnosti
VT

kykor

17. 12. 2009 8:21
díky

Super článek po ránu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.