Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Runciter

3. 1. 2010 14:30
Voda...

S tou vodou máte recht. Ale víte jak to vyřešit? Já to dělám tak, že láhev vody dopiji těsně před kontrolou, prázdnou ji bez problémů pronesu, a okamžitě si na toaletě načepuji vodu čerstvou.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

30. 12. 2009 17:08
Jasne, USA mu zamitne visa a mistni internacionaliste

spolecne s evropskejma ochrancema "multikulti" a lidskych prav se stoho pokakaji a nekeho to bude stat "balik", obvzlast kdyz fotr jednoho toho Nigerce je prachaty banker !:-)) Ono staci jak mistni a evropsti internacionaliste rvou, kdyz USA vyslicha ty teroristy ! Dokud si ztoho nekdo bude delat kseft, tak se budou ty bezpecnostni opatreni obchazet ! Ale nedelat v dnesni dobe vubec nic by bylo jeste horsi !!

0 0
možnosti
K

kion123123

30. 12. 2009 16:40
Kdo má možnost

nechť dnes sleduje na Viasat History od 19h-Arménská genocida!!

Neexistuje radikální, nebo militantní islám-existuje pouze islám!!

To bychom si měli všichni uvědomit!!

0 0
možnosti
L

lapoj1

30. 12. 2009 16:31
Co s tím???

Často létám a cítím se dosti ponižovaný letištními kontrolami. Domnívám se, že určité penzum restriktivních opatření vůci podezřelým či odsouzaným osobám by pomohlo. Do USA, ale třeba i do Ruska vás také prostě nemusejí pustit a to bez důvodů. Dopravní podniky také mají v podmínkách osoby vyloučené z přepravy. Na fotbal také jistá individua nesmí. Proč by tedy letecká společnost neměla mít právo podezřelu osobu nepustit do svého letadla (vyloučit z přepravy)? A zneužití se až tak moc nebojím - tady jde totiž o prachy.

Tohle co se děje v letecké přepravě nyní je podle mě skutečně za hranicí snesitelnosti a lidského rozumu.Banda idiotů ohrožuje normální slušné lidi a my ve jménu pseudodemokracie a lidských práv se jim nejsme schopni bránit. Čekám kdy někdo navrhne takovou absurditu, jako že budeme létat nahatí a oblečení a další potřeby si budeme kupovat v cílové zemi.

0 0
možnosti

ODSáckýBolševik

30. 12. 2009 16:15
zas blábol

:-(

0 0
možnosti
JH

Profesor

30. 12. 2009 17:07
Re: zas blábol

To jste nám toho sdělil. Ale chápu, že jste veškerou duševní energii vypotřeboval na vtipný nick. :-/

0 0
možnosti
PP

ppakkon

30. 12. 2009 13:00
Vážený pane blogere, karmu jsem Vám udělil, jelikož

v zásadě pravdu máte co se týče letištních kontrol. Na druhou stranu vyloučit z letecké přepravy všechny, kdo se provinili tak jak píšete nic nevyřeší. Tito lidé prostě nasednou do vlaků a vyhodí je do povětří. Už se to stalo v Madridu, v Londýně a naposledy v Rusku!

Už jste někdy viděl jak důkladně kontrolují někoho, kdo nastupuje do vlaku? Spousta vlaků projíždí hustě obydlenými částmi velkých  měst. A to nemluvím o Metru ve špičce.

Je jen otázka času, kdy ty blbce přestanou bavit letadla a nasednou na mnohem jednodušší vlaky! Bohužel, tomu žádné rentgeny nezabrání.Rv

0 0
možnosti
JN

vozova.hradba

30. 12. 2009 12:50
blábol

Totální a totalistický blábol médii vyšinuté mysli.

Čekám na díl dvě, kde si bloger uvědomí, že vyhazovat letadla chtějí jen radikální islamisti a to převážně lety do USA, takže prostě zakážeme muslimům lítat do ameriky a bude vystaráno...

0 0
možnosti
PU

spalovac

30. 12. 2009 12:43
O vámi popisovaném světě jsem četl

ve 451 stupňů Farnheita. O světě udavačů a slepé poslušnosti vydávané za bezpečí.

0 0
možnosti
JH

Profesor

30. 12. 2009 13:05
Re: O vámi popisovaném světě jsem četl

A bude lepší, když se v budoucnu budeme před každým vchodem svlékat a prosvěcovat? Z článku myslím vyplývá, že máme dvě špatné volby. Pokud je ale tou první kontrolování miliard lidí u vchodu do každé veřejné budovy a jejich elektronické svlékání na letišti, tak ta druhá, vyloučení lidí, co se prokazatelně zapletli s terorismem, z letecké přepravy se mi jeví jako daleko lepší.!! 

0 0
možnosti
MO

Marold3

30. 12. 2009 12:38
A co kdybychom to pane Dvořáku otočili?

Nemohlo se někomu hodint další "sestřelené" letadlo k rozpoutání (nebo zintenzivnění) další války?

0 0
možnosti
JK

ucho_7

2. 1. 2010 10:46
Re: A co kdybychom to pane Dvořáku otočili?

Marolde, ctete moc v Rudem Pravu, jinak se vas vytok neda vyscetlit Rv

0 0
možnosti
E

Edenic

30. 12. 2009 12:18
Váš citát

"Neslyšel jsem o jediném zadrženém, který by prokazatelně těmi opatřeními byl odhalen." Tak to totiž má být a od toho jsou bezpečnostní složky a tajné služby, nebo si myslíte, že od zaří 2001 nebyly žádné teroristické pokusy než ty, o kterých víme z médií?

0 0
možnosti
L

Letus

30. 12. 2009 15:24
Re: Váš citát

presne tak, zajdete si na nejake to letiste a zeptejte se sekuritaku, s jakou zajimavou prehlidkou vselijakych pokusu o propasovani zbrani uz meli tu cest ... a budete se hodne divit, od granatu az po "palne zbrane" vyrobene treba z plastu, tuzek, dreva a ledasjakych dalsich materialu ... noze, ruzne upravene baterie, nakonec i tekutiny. To, ze se to lidem zakazuje pronaset ma svuj smysl, protoze teroristi jsou v tomto stale o krok pred nami. Nelibi se mi to, nesouhlasim s tim, a rozhodne souhlasim s tim, ze teroriste vyhravaji, ale na druhou stranu mnoha opatreni chapu. To, ze se bomby daji na paluby letadel propasovat i jinak, to je ukol pro bezpecnostni slozky. A ukolem kazdeho z nas je uvedomit si, co za lidi tyto problemy zpusobilo a zpusobuje, a proc se vedou valky v nejake casti sveta prave za to, aby se toto znovu nestalo. A jestli jsou nebo nejsou efektivni. Nakonec jako volici o tom rozhodujeme take.

0 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.