Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je třeba především držet to, co se dlouhodobě osvědčilo - důchodový systém v letech 1980-1990. Vše ostatní je katastrofou, včetně zvyšování důchodového věku, které likviduje staré i mladé Rv

1 0
možnosti
PK

Máte osobní majetek - dům, byt. I ten Vás v důchodu dost stojí a pokud ho neprodáte, tak se ho nenajíte. Nic nového než je na Západě nevymyslíte, jen se budete mít hůře.

0 0
možnosti
PK

P23e12t98r 91K65a54p68l27a26n

16. 1. 2015 22:22

Takové nápady jsou jasným dokladem, že si naše politická reprezentace s důchodovou reformou neví rady a proto bude lépe, když jí nechá na pozdější vlády a redějji nebude zavádět kraviny, které by následující vlády stejně musely zrušit. Odstrašujícím příkladem by "reformní"  kroky Kalouskovo-Nečasovy vlády.

0 1
možnosti
PK

Tak měl by být odborný návrh bez ohledu jaká je vláda u kormidla, ale fakt je, že ta stávající "komis" je nějaká divná a jestli vymysleli jen to důchodové spoření od kolébky se sudičkami, tak je to dost málo.:-/

1 0
možnosti
ZS

Máte pravdu, ale z čeho vytvářet osobní majetek, když vám stát sebere skoro polovinu příjmu hned při výplatě, pětinu z toho zbytku při každém nákupu a další malé drobky na spotřebních daních, všemožných poplatcích atd.? Loupežníci za starých časů okradli člověka jen o to, co měl u sebe, stát mu sebere i to, co u sebe nemá.

4 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.