Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Politické strany mezi sebou bojují, někdy tak intenzivně, že zapomínají k čemu byly zvoleny.Nad tímto bojem ovšem panuje nepsaná kartelová dohoda o tom, že odspoda si do toho foukat nenechají. V tom spočívá jejich síla a neprůstřelnost - politický boj, ano, ale jenom odsud podsud.;-)

0 0
možnosti
Foto

Po sametovce omámeni a oslněni září svobody jsme si ani nevšimli, že do čela se nám postavili zloději a lumpi. Ti teď mají moc a rozhodují podle svého naturelu. Výsledkem je vytunelovaná republika a všechno nadranc. Jak z toho ven? Na to je stejně těžké odpovědět, jako by se hledala odpověď na otázku "jak se zbavit komunistů" někdy v roce 1970, když tu byla rozlezlá sovětská vojska. Snad to zase vyřeší přirozený vývoj a doufejme, že to zase nebude s tím ošklivým rubem jako po sametovce.

0 0
možnosti
MP

ODS připravovala zákon o solárkách, ale byla Paroubkem odvolána. Pak oba premieři upozornovali Fišera, aby s tím něco dělal. Ten to však ignoroval...Tolik fakta.

0 1
možnosti
JK

V roce 2005 mohla být Paroubkem odvolána leda Grossova vláda. ;-)

1 0
možnosti
Foto

jenom bych doplnil - v době hlasování nečinily soláry žádný problém, jejich cena byla vysoká. Problém vznikl za vlády Mirka Topolánka a tato vláda byla odpovědná za stanovení výkupních cen elektřiny v kritické době. ZÁMĚRNĚ však nezměnila pravidla, ačkoli k tomu měla dostatek možností a hlasů. Nazývejme věci pravými jmény R^

2 2
možnosti
LW

Když už jsme u toho nazývání, tak zákon 180/2005 vždy byl a vždy bude největší nesmysl co kdy byl schválen.

2 0
možnosti
DH

D65a98v45i36d 62H86o59l84e41c

24. 5. 2013 20:17

Nikdy žádná poslanecká vyšetřovací komise nic nevyšetřila. Jen vždy zametla použitelné stopy.

6 0
možnosti
JK

A divíte se ?  Kdo je asi tak majitelem těch FVE ?  Ať už přímo, nebo přes nastrčené příbuzné ?

6 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.