Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

Saša

4. 6. 2009 10:38
V Bruseli není parlament, ale duma.

To těleso v Bruseli nemá žádné pravomoci, ale jen poradní hlas. Takže připomíná mnohem více carskou dumu než orgán moci zákonodárné.

Proto je smyslem těchto pseudovoleb získat peníze na volební kampaň pro skutečné volby do poslanecké sněmovny na podzim t.r.

A proto také jsem toho názoru, že volit velké strany tentokrát nemá smysl, protože ty už peníze na ty podzimní volby mají a volební kampaň dělají už teď.

Je třeba dát šanci i jiným stranám, ať nemáme na podzim tříbarevnou sněmovnu: KSČ-ODS-ČSSD. Taková třípolová sněmovna by byla tragedií.

Aby se do sněmovny dostaly i jiné strany než ti tři dinosauři, je třeba dodat jim k tomu peníze. A to jde nejlépe tím, že je nyní v pátek budeme volit.

0 0
možnosti
S

stedrik

4. 6. 2009 10:14
jen jest.li jste nezapomněl dodat,

že z obou dvou stran,nezáleží na tom,která vyhraje,znáte nějaký človíčky,kteří dohodí nějakou tu státní zakázečku.

0 0
možnosti
E

Eadem_Semper2

4. 6. 2009 9:17
Budu volit velkou stranu, která je presentována jako malá

 stranu, která se sice podle sametobolševiků neměla dostat do žádného parlamentu (od toho mají zmanipulované  předvolební "průzkumy"),  která  se však  zatím vždy s přehledem do Sněmovny  dostala , v Senátu byla svého času nejsilnější frakcí a dokonce  - považte sametoví soudruzi- přes Vaši úpornou mediální snahu vyhrávala až do nedávna komunální volby.

Budu volit  stranu, jejíhož předsedu (Šrámka) komunisti po 48´ nezlomili ani když jej uvěznili ve Valdicích, dalšího předsedu (Luxe) sprovodili ze světa a posledního  (Čunka) uštvali málem k smrti !

BUDU VOLIT KDU - ČSL a dr. Roithovou !

Signum laudis falangy  zdejší připojuji :

XVX

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

4. 6. 2009 9:45
Re: Budu volit velkou stranu, která je presentována jako malá

Buderte tedy volit jednu ze stran, která po čtyřicet let spolu s komunity tvořila Národni frontu.

0 0
možnosti
PB

buřinka

4. 6. 2009 9:15
Když chcete malovat černobíle,

je to Váš problém. Malíř má rád paletu plnou barev. Když Vám vyhovuje systém planých slibů a lží, je to Vaše volbaRv.

0 0
možnosti

vodní želva

4. 6. 2009 8:54
Neberu Vám právo na názor,

Budu volit stranu parlamentní, stranu s tradicí, stranu, která uspěla ve všech volbách s výjimkou voleb do Poslanecké sněmovny. Takže budu volit stranu čitelnou, za kterou je vidět práce konkrétních lidí zejména na regionální úrovni a navíc říkají to, co já si myslím. Ano máte pravdu, rozhodně nebudu volit stranu, která nedávno účelově vznikla a má za cíl jediné - donést nějakou osobnost do EP a pak v tichosti ukončit svou činnost, a že takových je (Tlustý, Železný, Bobošíková, Hybášková ...). A taky nebudu volit ani ODS ani ČSSD, protože výhrady, které proti nim mám jsou tak velké, že je skousnout odmítám.     

0 0
možnosti
E

Eadem_Semper2

4. 6. 2009 9:18
Re: Neberu Vám právo na názor,

R^ tak mám pocit, že budeme volit stejně ...

0 0
možnosti
JN

madqwert

4. 6. 2009 8:36
system dvou stran, ktere jsou obe stejne

je velmi nedostatecny ;-D

0 0
možnosti
FM

František Matějka

4. 6. 2009 8:36
Vážený autore

Velmi by mě zajímalo, jak si představujete, že vzniká pokrok a změny ve vývoji v jakékoli oblasti. Jste zjevně spokojen a já Vám to přeji. Já ne a proto apeluji na všechny voliče, aby konečně přestali volit "proti někomu" a dali hlas skutečně tomu, koho chtějí. Když to udělají všichni, máme velkou šanci na změnu. Jak chcete, milý autore, poznat a hodnotit cokoli, když odmítáte apriori vůbec připustit, aby někdo jiný ukázal co v něm skutečně je? Připomíná mi to blbého šéfa, která si pod sebe nepustí nikoho lepšího, aby ho náhodou jednou nenahradil.... Rv. Chce to změnu. A jinak, než volbami to nejde... V[>-]

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

4. 6. 2009 8:25
Až jsem se lek,

já čet NEPOVOLIT malé strany. Ale soudě podle logiky, četl jsem asi dobře.:-)

0 0
možnosti