Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

Roger.Wilco

16. 11. 2010 14:08
.

"Mladík" s nákupem... že on to byl zase "etnyk"?  Dle způsobu provedení krádeže tak usuzuji.

0 0
možnosti
JD

Janulice78

16. 11. 2010 10:09
myslim

ze jste nepochopil podstatu jejich narku....kdyz pojedu nacerno a chyti mne, nemam problem zaplatit pokutu za vlastni blbost nebo neochotu koupit si listek (kupuju sms jizdenky), ale revizor, jakozto zamestnanec nejakeho privatniho podniku by nemel mit pravo fyzicky zadrzet cerneho pasazera (dark passenger:) vivat dexter), stejne jako ochranka v krame nema narok mi koukat do tasky nebo na mne sahnout ve snaze mne zadrzet a zamknout do nejakeho kanclu nez policie prijede....nekde v tech diskusich byl citovan nejaky paragraf o zadrzeni, kdyz nekdo spacha trestny cin (coz je pry od 5.000 czk skody vyse). Proste na mne nema nikdo cizi co sahat. Ja osobne bych mela rudo pred ocima, neb nesnasim kdyz nekdo vstupuje do me osobni zony, natoz kdyz by na mne sahal cizi clovek. Proto si neporidim zbran, protoze bych ji nepochybne pouzila.

0 0
možnosti
CG

C_Gallus

16. 11. 2010 10:25
Re: myslim

Pokud nebudete jezdit "na černo", tak nikdo nebude vstupovat do vaší osobní zóny... i když při cestování v MHD se ani toto nedá zcela vyloučit.

0 0
možnosti
CG

C_Gallus

16. 11. 2010 9:20
Cerný pasažér

není to nějaký zastaralý termín? Smí se to ještě vůbec v dnešní multikuturní společnosti používat? Není až příliš velké rovnítko mezi barvou pleti a těmito zloději? :-)

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

16. 11. 2010 8:10
Nechápu, že se tomu divíte.

Vzpomeňte si na nedávnou aféru s černými odběry elektřiny. ČEZ vytvořil skupinu lidí, kteří tyto černé odběratele vyhledávali a řešili to s nimi. Okamžitě se objevila skupina "ochránců lidských práv", která poukazovala na drsné jednání těchto pracovníků. V hysterii, která se kolem celého problému vzedmula, taknějak zanikl jeden dost podstatný detail. Kdyby ti zloději elektřinu nekradli, nebyli by vystaveni perzekucím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.